Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mostanában már nem divat a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mostanában már nem divat a hűség és az elköteleződés?

Figyelt kérdés

Lehet én látom rosszul, de egyre inkább azt tapasztalom (társkeresők és egyéb ismerkedős oldalak alapján), hogy már nem “divat” a normális kapcsolat. Ha egy társkeresőre felmegyek, például romeo vagy grindr, amiknek eredetileg a céljuk a társkeresés lenne, azt veszem észre, hogy tele van mindenféle fétises, alkalmizós, vagy nyitott kapcsolatú, poliamor kapcsolatú emberekkel.

Egy őszinte, megbízható, hosszútávú, elkötelezett monogám kapcsolat már teljesen kikopott?

Ha elindítok egy meleg filmet, abban is szinte már kötelező elem a másik megcsalása, egy érzéketlen dugás, vagy akár egy hármas jelenet.

Én teljes mértékben vállalom, hogy zárt elméjű, burokban élő, karót nyelt, stb. jellemű személy vagyok, de én ezeket totálisan romlott dolgoknak látom, és már teljes mértékben felhagytam azzal, hogy normális párt keressek magamnak, mert nagy valószínűséggel nem fogok találni. Főleg nem így 19 évesen.

Nem azért írtam ki, hogy privátokat kapjak, szimplán az érdekel, hogy más is van rajtam kívül, aki ugyanezzel a problémával küzd, vagy totálisan egyedül vagyok ezzel?

nov. 10. 16:35
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Úgy hallottam meleg ismerőseimtől már 20 évvel ezelőtt is, hogy közöttük nagyságrendekkel gyakoribb a partnerváltás, megcsalás stb, gondolom ez miért is változott volna az idő múlásával.
nov. 10. 16:39
 2/10 anonim ***** válasza:
75%

Nagyjából minden második héten megjelenik egy hasonló kérdés, szóval nem, nem vagy egyedül.

Monogám kapcsolatban vagyok, tehát nem lehetetlen a kívánságod, csak meg kell találni a megfelelő partnert. Persze ez korántsem könnyű, lásd hasonszőrű kérdéssorozat.

(korodbeli)

nov. 10. 16:49
 3/10 anonim ***** válasza:
85%

Fogsz találni, nyugodtan bízz ebben :)

19 évesen ne húzd le a rolót,Nálad sokkal idősebbek sem adják fel.Még ha néha úgy érzi az ember, hogy lehetetlen,de mindig akadnak pozitív dolgok,véletlenek.

Egy ismerősöm azt mondja,hogy nem egy életre,hanem életszakaszokra van szükségünk társra.Mert mindenki változik, fejlődik.

Ő csak tudja, ötödik párja van már :)

nov. 10. 16:56
 4/10 anonim ***** válasza:
86%
Nálam divat(lenne..)
nov. 10. 17:06
 5/10 anonim ***** válasza:
82%
Sose volt divat, heteróknál se. Legfeljebb szavak szintjén.
nov. 10. 17:58
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekem két dolog jutott eszembe ahogy olvastam.

Egyrészt, a Romeo és a Grinder nem is társkereső appként marketingelik magukat. Elég megnézni a Romeo kezdőoldalát, meg hogy a Grinder social media csapata mit művel. Ezek az appok elsősorban mindig is a szexre voltak kihegyezve, nem lehet szerintem az ottani felhasználók alapján áltolánosítani.

Másrészt, hidd el, a heteró világban is nagyon gyakori az, hogy az emberek csak szexet keresnek és hogy egy kapcsolat megcsalás miatt ér véget. Nyilván a heterók aránya sokkal magasabb a társadalomban, meg amúgy is, náluk szokás egy párkapcsolatot nyíltan megélni, beszélni a párjukról, közösen posztolni stb. Ez a melegeknél a mai napig nincs így itthon, baromi sokan vannak csak félig előbújva úgymond. Emiatt persze tűnhet úgy, hogy a heteróknál minden szép meg jó, de őket sem kell ám félteni.

nov. 10. 18:21
 7/10 anonim ***** válasza:
78%

1éve keresek,

Alkalmizni minden nap másik sráccal mehetnék.

Randit tartósat lehetetlen találni nem akar senki kötődni. Nekem 40éve fix baráti köröm van, akikkel ismerkedtem még barátaikat is váltogatják pár évente.

nov. 10. 19:17
 8/10 anonim ***** válasza:
84%

Sajnos tűpontosan így igaz, ahogy a 7-esben olvashattuk. Már a barátokat eldobálják az emberek, nemhogy kötődni tudnának lelkileg valakihez komolyabban. :/

Ma már egy barátság is érték ...lenne.

nov. 10. 19:20
 9/10 Jani Belucci ***** válasza:
92%
A Grindr és a Romeo nem társkeresők. Ezek egyéjszakás kalandokra lettek kitalálva. Vannak bőven monogám meleg párkapcsolatban elők, csak ők evidens hogy nincsenek fent az ilyen appokon.
nov. 10. 19:53
 10/10 anonim ***** válasza:
86%
Sajnos, nem egyszerű manapság semmi, de kitartás kell hozzá és találsz egy normális partnert. 19 évesen meg pláne találsz:D
nov. 10. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!