Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert nem kenyeztet a pasi ennyi ido utan?
2 eve vagyunk egyutt (en vagyok a no) Tudni kell, hogy nem tinik, 40-es evek elejeben vagyunk. Elejen meg neha volt max.1perc oral a reszerol. De magatol sosem ad. Ujjazni egyaltalan nem szokott. O elvarja a kenyeztetest (amit meg is adok-kezzel es szajjal, min. 10 perc mindig van-, hisz szeretem, fontos hogy elegedett legyen) Uj pozokra nem nyitott, szerinte eleg kell legyen hogy volt szex (aktiv vagyok benne, nem fadarab!).
Masreszt ami parkapcsolat: nem mutatott be a hozzatartozoinak, max. ha. veletlen osszefutottunk. Mindig en utazom hozza, o sosem volt a varosunkban (20 km a tavolsag). Eljarni el szoktunk progamokra. Nem elunk egyutt. Telefonon sokat beszelunk, erdeklodik amugy felolem. Mit gondoltok? Miert ilyen valaki?
Fáj a nyaka mikor nyál, ráadásul 1percig nyal? Te se vedd a szádba mert fáj az állkapcsod. Ilyen hülye kifogást még nem hallottam.
Viszont lehet hogy nem kellemes illatod van ott csak te is azt hiszed hogy minden rendben van ott. Volt olyan nőm akinek büdös volt ott és ezért nem nyaltsm. De ha illatos akkor nem értem a pasidat. Próbaljátok 69-ben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!