Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2/11 anonim válasza:
Még nem de kipróbálnám két aktívval milyen :)
3/11 Erwin76 válasza:
Sajna csak egy alkalommal volt szerencsém két farok közt lenni.
A számban kaptam ...
5/11 anonim válasza:
Bocs hogy homo kategóriába írom biszexként. Én három transzival voltam egyszer és egy este alatt körbe élveztük egymást :) sajnáltam az apartman takarítóját mert került mindenhova anyag.. de volt olyan mikor én voltam közepén a szendvicsnek és mikor belém élveztek én is elélveztem akit dugtam.
De hiányzik ez a korszakom..
6/11 anonim válasza:
Csak olyan volt, hogy két srác a számba élvezett.
7/11 anonim válasza:
Sajnos nem!
De két srácot (vagy többet akár) kényeztetnék! Akit érdekel írjon priviben.
10/11 anonim válasza:
2 pasival még nemvolt alkalmam 1 et is nehéz összehozni
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!