Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Lefeküdnél valakivel, aki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lefeküdnél valakivel, aki nagyon kedves, de nem néz ki jól?

Figyelt kérdés
Van egy haverom, és szeretne lefeküdni velem. Hajlok a dologra, bár a külseje nem bejövős. De a világ egyik legjobb embere, tényleg mindenkivel nagyon rendes. Tudom hogy nagyon fontos vagyok neki, mindig a kedvemben akar járni. Amikor megölelt, az kellemes érzés volt, jól eset az érintése. Ti ilyen esetben el tudnátok tekinteni attól, hogy egy 10-es skálán kb 4-es a megjelenése?
nov. 8. 18:38
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ, mit jelent, hogy nem néz ki jól. Ha csak annyit, hogy nem az esetem, nem tartom kifejezetten vonzónak, nem egy topmodell, akkor simán. A farok az farok, a punci az punci. Nem az a lényeg, hanem az együttlét élménye.

Ha azt jelenti, hogy kifejezetten ellenszenves vagy visszataszító a külseje, akkor nem.

nov. 8. 19:02
 2/7 anonim ***** válasza:
94%

Lehet,nyers a válaszom, de nem.

Nagyon sok jó ember van, aki nem valami dekoratív.Sőt, sokkal több és jobb van közöttük, mint a szépek között. De amit Te elgondolsz,az inkább figyelmesség, rosszabb esetben szánalom....Ettől függetlenül nagyon jó ember lehet,és elhiszem, hogy jól esik az ölelése !

Írom ezt 10/ 6 -osként :) Én például nem szeretném,ha valaki ilyenért adna nekem figyelmet.

nov. 8. 19:05
 3/7 anonim ***** válasza:
86%
Egyszer volt egy alkalmi partnerem, egy hölgy egy estére akart magának valakit. Úgy jött ki a lépés, hogy én jutottam neki, láttam rajta, hogy nincs elragadtatva, de hát essünk túl alapon nekiláttunk. Tettem vettem rajta a szokások dolgokat, semmi extra, egyszer egy mozdulattól egy hatalmas nagyot élvezett. Ez is volt a cél, ugye, de ő teljesen ennek hatása alá került, és őrült módon belémzúgva, egyre csak követelte újra és újra az együttlétet, utána is. Pusztán ennyiből kiindulva nagyon szép időszakot töltöttünk együtt.
nov. 8. 20:07
 4/7 A kérdező kommentje:
Ugyan a kérdés homoszexuális kategóriában van, de köszönöm a heterók válaszát is. Végülis a lényeg ugyanaz, mindegy a két fél neme. Várom a további gondolataitokat is!
nov. 8. 20:13
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Igen lefeküdnék vele.

Az együttlét az biztos jó lenne :)

nov. 8. 20:39
 6/7 anonim ***** válasza:
83%
En a #2 ertek egyet. Ez egy olyan “nincs lo, jo a szamar is” szitu lenne, ez kapcsolatban is gaz es csak szexben is. Mondom ezt szinten nem 10/10-kent. Inkabb maradok szex es par nelkul, mint hogy lesajnaljanak. Amennyiben fontos szamodra a srac, nem teszed meg, inkabb beszelgess el vele es probaljatok meg mas megoldast talalni.
nov. 8. 21:01
 7/7 anonim ***** válasza:
77%
#1 vagyok, megjegyzem, hogy a lesajnálás, szánalomszex, stb szerintem is gáz. Amit én írtam, azt úgy értettem, hogy alapból nem szánalomból feküdne le a kérdező vagy bárki a másikkal, hanem azért, mert ez egy jó dolog és hacsak nincs komoly probléma a külsővel, akkor igazából eleve nem kéne számítania és így nem is szánalomszexről lenne szó, hanem egyszerű casual szexről.
nov. 8. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!