Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdnél valakivel, aki nagyon kedves, de nem néz ki
jól?
Attól függ, mit jelent, hogy nem néz ki jól. Ha csak annyit, hogy nem az esetem, nem tartom kifejezetten vonzónak, nem egy topmodell, akkor simán. A farok az farok, a punci az punci. Nem az a lényeg, hanem az együttlét élménye.
Ha azt jelenti, hogy kifejezetten ellenszenves vagy visszataszító a külseje, akkor nem.
nov. 8. 19:02
Lehet,nyers a válaszom, de nem.
Nagyon sok jó ember van, aki nem valami dekoratív.Sőt, sokkal több és jobb van közöttük, mint a szépek között. De amit Te elgondolsz,az inkább figyelmesség, rosszabb esetben szánalom....Ettől függetlenül nagyon jó ember lehet,és elhiszem, hogy jól esik az ölelése !
Írom ezt 10/ 6 -osként :) Én például nem szeretném,ha valaki ilyenért adna nekem figyelmet.
nov. 8. 19:05
Egyszer volt egy alkalmi partnerem, egy hölgy egy estére akart magának valakit. Úgy jött ki a lépés, hogy én jutottam neki, láttam rajta, hogy nincs elragadtatva, de hát essünk túl alapon nekiláttunk. Tettem vettem rajta a szokások dolgokat, semmi extra, egyszer egy mozdulattól egy hatalmas nagyot élvezett. Ez is volt a cél, ugye, de ő teljesen ennek hatása alá került, és őrült módon belémzúgva, egyre csak követelte újra és újra az együttlétet, utána is. Pusztán ennyiből kiindulva nagyon szép időszakot töltöttünk együtt.
nov. 8. 20:07
4/7 A kérdező kommentje:
Ugyan a kérdés homoszexuális kategóriában van, de köszönöm a heterók válaszát is. Végülis a lényeg ugyanaz, mindegy a két fél neme. Várom a további gondolataitokat is!
Igen lefeküdnék vele.
Az együttlét az biztos jó lenne :)
nov. 8. 20:39
En a #2 ertek egyet. Ez egy olyan “nincs lo, jo a szamar is” szitu lenne, ez kapcsolatban is gaz es csak szexben is. Mondom ezt szinten nem 10/10-kent. Inkabb maradok szex es par nelkul, mint hogy lesajnaljanak. Amennyiben fontos szamodra a srac, nem teszed meg, inkabb beszelgess el vele es probaljatok meg mas megoldast talalni.
nov. 8. 21:01
#1 vagyok, megjegyzem, hogy a lesajnálás, szánalomszex, stb szerintem is gáz. Amit én írtam, azt úgy értettem, hogy alapból nem szánalomból feküdne le a kérdező vagy bárki a másikkal, hanem azért, mert ez egy jó dolog és hacsak nincs komoly probléma a külsővel, akkor igazából eleve nem kéne számítania és így nem is szánalomszexről lenne szó, hanem egyszerű casual szexről.
nov. 8. 21:05
Kapcsolódó kérdések: