Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Felvállaljátok hogy melegek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felvállaljátok hogy melegek vagytok?

Figyelt kérdés
nov. 8. 13:35
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Teljes mértékben.
nov. 8. 13:58
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem szükséges, akkor nem. Ugyanakkor nem állítom magamról azt sem, hogy hetero vagyok. Egyszerűen csak nem érzem azt, hogy feltétlenül tudniuk kéne erről az embereknek, na meg a legtöbbjükben nem is bízom meg annyira, hogy felfedjem magam.
nov. 8. 14:51
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

A privát kérdésre a válaszom: egy részük meglepődik mert nem nézték volna ki belőlem.

A kettes vagyok.

nov. 8. 14:55
 4/14 anonim ***** válasza:
88%
Az újabb privát kérdésre a válaszom: köszönöm, de nem. Elvagyok magammal.
nov. 8. 15:03
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Igen.

Alap nálam.

nov. 8. 16:02
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Vagyis, pontosítok: nem írom ki a homlokomra, az egész viselkedésem nem igazán "meleges" (és nem direkt, egyszerűen nem vagyok egy feminin alkat), de ha valaki megkérdezi sosem szoktam letagadni.
nov. 8. 17:56
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha megkérdeti valaki , vagy szóba kerül a párkapcsolat általában el szoktam mondani, bár ez nagyban függ azért attól, hogy mennyire szimpi az illető. Egyébként nem vagyok feminin szinte egyáltalán, rólam nehéz megmondani, hogy meleg vagyok. Nem süt rólam.
nov. 8. 19:48
 8/14 anonim ***** válasza:
88%

Teljesen nyíltan vállalom. Aki csak ez alapján ítél meg, azt eleve nem akarom a társaságomban tudni, aki meg az emberségemet nézi, az pont lesz**ja, kivel bújok ágyba.

24/p

nov. 8. 20:58
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Nagyrészt igen. A nagyszüleimen kívül mindenki tudja, aki számít. El szoktam mondani új ismerettségeknek is, HA felmerül a téma, magamtól nem hozom fel. Pl most új munkahelyen egy random kolléga, akivel alig szoktam beszélni, tett egy megjegyzést, hogy a barátnőm biztos örül majd, hogy a rohadt nehéz kőminták emelgetésével kvázi kondizok. Nem javítottam ki, hogy nincs barátnőm és meleg vagyok. De amikor egy másik kolléga, akivel többet szoktam beszélgetni, megkérdezte, hogy mi a pénteki programom, akkor elmondtam, hogy randizni megyek és ott nem titkoltam el, hogy egy másik férfival találkozok.
nov. 8. 21:41
 10/14 anonim ***** válasza:
83%

Felvállalom,éppen ezért nem találkozom olyannal,aki konspirál,bujkál - tehát bi beállítottságú emberrel.

Hölgyeknek,akik pedig bepróbálkoznak úgy fejezem ki,hogy " másik pályán játszom és ott nagyon jól érzem magam,amióta élek". Ebből értenek,kis kivétellel.

Viszont nincs rám írva,sem megjelenésre,sem viselkedésre nem olyan vagyok,akiről lejön. Tipikus meleg helyekre,szaunákba, fürdőkbe,bárokba soha nem jártam és nem is fogok. Nagyon kevesen érzik meg elsőre,hogy mi a helyzet, ebből az egyik régebbi párkapcsolati ismerkedésnél volt gond, nem akarta elhinni a férfi.

Szerencsére minden eddigi párom férfias jelenség volt,és úgy gondolom,ilyennel szeretnék megismerkedni ismét és kapcsolatra.

nov. 9. 05:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!