Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felvállaljátok hogy melegek vagytok?
A privát kérdésre a válaszom: egy részük meglepődik mert nem nézték volna ki belőlem.
A kettes vagyok.
Teljesen nyíltan vállalom. Aki csak ez alapján ítél meg, azt eleve nem akarom a társaságomban tudni, aki meg az emberségemet nézi, az pont lesz**ja, kivel bújok ágyba.
24/p
Felvállalom,éppen ezért nem találkozom olyannal,aki konspirál,bujkál - tehát bi beállítottságú emberrel.
Hölgyeknek,akik pedig bepróbálkoznak úgy fejezem ki,hogy " másik pályán játszom és ott nagyon jól érzem magam,amióta élek". Ebből értenek,kis kivétellel.
Viszont nincs rám írva,sem megjelenésre,sem viselkedésre nem olyan vagyok,akiről lejön. Tipikus meleg helyekre,szaunákba, fürdőkbe,bárokba soha nem jártam és nem is fogok. Nagyon kevesen érzik meg elsőre,hogy mi a helyzet, ebből az egyik régebbi párkapcsolati ismerkedésnél volt gond, nem akarta elhinni a férfi.
Szerencsére minden eddigi párom férfias jelenség volt,és úgy gondolom,ilyennel szeretnék megismerkedni ismét és kapcsolatra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!