Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma jött meg a rendelt dildóm milyen tippeket adnátok hogy jó legyen?
Figyelt kérdés
Elég szűk a popsim, igazi még nem volt bennemnov. 8. 12:35
1/2 anonim válasza:
Sok sikosító, ha elsőre nagyon fáj, akkor húzd ki. Másodszor is csak lassan, fokozatosan nyomd be, és közben is állj meg, hagyd, hogy a segged hozzászokjon, hogy benne van. Később aztán jó lesz.
2/2 platinumhand válasza:
Egyébként ez valamennyire függ attól, hogy milyen méretű dildót vettél. Van olyan, ami első pár alkalommal biztos kényelmetlen lesz.
Nekem sokszor volt kellemetlen, mikor 3,5 cm átmérőjű dildómmal próbálkoztam, de utólag értettem meg, hogy tovább kell magam tágítani. Szóval mielőtt dildóznád magad, először egy, majd két ujjal is, finoman tágítsd magad. Ez kb 10 perc, és itt is használj sok síkosítót.
Amit még megfontolnék a helyedben az az, hogy ha szopni is akarod a dildót, akkor szopásra vagy vegyél másikat, vagy análozásnál használj óvszert. Utóbbit azért javaslom, mert úgy sokkal könnyebb tisztán is tartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!