Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mit tegyek ebben a nehéz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ebben a nehéz helyzetben?

Figyelt kérdés
Van egy fiú barátom 26 éves. Mindketten pszichiátriai betegek vagyunk. Ő nagyon zárkózott, passzív típus de nagyon kedves. Az anyukájával is nagyon jó kapcsolatot építettem ki és meghalnék ha ők nem lennének. De ők nem tudják hogy szerelmet érzek és barátként kezelnek, de annyira kikivánkozik belőlem ez a dolog hogy belülről felőröl. De akkor elveszthetem őket. Nagyon nagy szorongások vannak bennem, állandóan a messengert nézem mikor ír, már nem merek ráírni mert ha nem válaszol, az szorongást keltő helyzet, ezt igyekszem elkerülni. Segítsetek, teljesen kétségbe vagyok esve
nov. 6. 19:41
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha állandóan azzal terheled, hogy nem fog visszaírni, akkor előbb-utóbb tényleg nem fog.
nov. 6. 20:32
 12/15 A kérdező kommentje:
Pont ez az hogy el kell fogadjuk egymás betegségét. Én nem akarom terhelni, és ő nem olyan hogy ne írna vissza
nov. 6. 20:38
 13/15 A kérdező kommentje:
Szerintem legalább erről, a szorongásaimról lehetne vele beszélni
nov. 6. 20:39
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Mivel mar kezeles alatt allsz, kerlek nyilj meg errol a felelmedrol is a kezeloorvosodnak. Hidd el, o tudna a legjobb segitseget nyujtani, mert hiaba kezelnek valamivel, ha mellette ez is folyamatosan emeszt teged.
nov. 6. 21:08
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Súlyos pszichiátriai gondjaim vannak, voltam osztályon is, egy kisebb országnak elég féle gyógyszert kipróbáltak rajtam, mire megtaláltuk azt a hatost, ami először elindított felfele, és most úgy néz ki, megint hozzá kell nyúlni a gyógyszereimhez. Így hidd el, hogy teljesen átérzem a helyzeted.

Fontosnak tartom viszont azt, hogy egészen más megnyílni valaki előtt, meg más rá hárítani a saját gondjaimat. Egyrészt. Másrészt engem nem kötelező szeretni. Vannak emberek, akik azért nem öltek még meg, mert böri jár érte, kegyetlenül utálnak. Így én ebben a helyzetben első körben elmondanám, hogy meleg vagyok. Ha itt bukik a sztori, és emiatt megutálnak, hát az nyilván fáj, de lelkük rajta, ahogy mondtam, engem nem kötelező szeretni. És megértem, elképesztően fontosnak tűnik most ez az ember a számodra, de én az itt leírtakból inkább dependens kapcsolatot látok, mint szerelmet. Ezért ahogy itt írták is, én beszélnék erről a kérdésről a pszichiáterrel is.

Ér velem nem egyetérteni, nyugodtan mondd, ha valamiben nem értesz egyet.

24/p

nov. 6. 21:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!