Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit kene tegyek ilyen helyzetben?
Srac vagyok es van egy nagyon jo baratom (szinten srac) velem egy idös majdnem, akivel kb 2 eve vagyok nagyon jo baratsagban.Van baratnöje is.. eleg sokat talalkozgattunk az utobbi idöben,az egyik ilyen talalkozokor kicsit sokat ittunk es elkezdtünk jatekbol birkozni, mire levette a polojat.Kicsit meglepett de nem zavart, majd kesöbb le szedte rolam az enyemet is.
nem gondoltam bele semmit egeszen adig amig el kezdett magahoz szoritani meg simogatni a fenekem.. (ültem rajta es ereztem ahogy meg kemenyedik neki)
kerdeztem töle hogy a baratnöje nem elegiti ki.
aztmondta nagyon ritkan vannak együtt ezert nem gyakran.
Azota egyre gyakrabban akar igy jatekbol "verekedni" polo nelkül, minden alkalommal erzem hogy kemeny neki es egyre kevesbe leplezi hogy akar valamit.
Az a fura hogy baratnöje van, ennek ellenere tetszik a szitu de nem akarom hogy velem csalja meg. mit tegyek ebben a helyzetben?
Birkózz vele. Az nem megcsalás. Amikor pedig úgy érzed, hogy túl vagytok az erkölcsiséged határain, állítsd le.
28/F
7-es, nem vagyok nőgyűlölő. Kicsit se.
Te amúgy miért utálod annyira a biszexeket? Nő vagy???? És ráfáztál eggyel?
Amúgy tanuld meg, hogy ha valaki nem osztja a bigott nézeteidet, még nem kell gerinctelen szarházinak nevezni. Lehet kulturáltan is vitatkozni, persze ahhoz némi IQ se ártana.
De nem ártana felfognod, hogy a szigorúan monogám kapcsolatok nem mindenkinek valók, főleg a pasik közül. És ehhez nem is kell biszexnek lenni. Rengeteg "full hetero" pasi és nő is félrekúr kapcsolatban, mióta világ a világ. Ilyen az élet.
Arról sem gondolom, hogy erkölcsös, aki gyerekeket csinál, monogám kapcsolatban él, de amikor a párjával már elmúlt a kezdeti szexuális izgalom, a nagy szerelem, akkor rögtön odébbáll és kezdi elölről az egészet valaki mással....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!