Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ebben a nehéz helyzetben?
Figyelt kérdés
Van egy fiú barátom 26 éves. Mindketten pszichiátriai betegek vagyunk. Ő nagyon zárkózott, passzív típus de nagyon kedves. Az anyukájával is nagyon jó kapcsolatot építettem ki és meghalnék ha ők nem lennének. De ők nem tudják hogy szerelmet érzek és barátként kezelnek, de annyira kikivánkozik belőlem ez a dolog hogy belülről felőröl. De akkor elveszthetem őket. Nagyon nagy szorongások vannak bennem, állandóan a messengert nézem mikor ír, már nem merek ráírni mert ha nem válaszol, az szorongást keltő helyzet, ezt igyekszem elkerülni. Segítsetek, teljesen kétségbe vagyok esvema 19:41
2/15 A kérdező kommentje:
Nem vagyunk egy intézményben
ma 19:51
3/15 A kérdező kommentje:
Egyébként én ugyanolyan ártatlan vagyok mint ő neki se volt kapcsolata és nekem sem
ma 19:52
4/15 anonim válasza:
Először is kérdezd meg, mi a vélemény a homoszexualitásról.
Mondjuk ezt már az összes eddigi kérdésedre leírták.
5/15 A kérdező kommentje:
Már ezt megtettem és témát váltott. Ezen túl vagyok
ma 19:56
6/15 anonim válasza:
Akkor további lépésként mondd meg neki, hogy van egy fiú aki tetszik neked.
7/15 A kérdező kommentje:
De ha mondjuk elitélik a melegeket akkor ez is lehet egy ok, amiért megszakítja a kapcsolatot
ma 20:01
9/15 A kérdező kommentje:
Nekem egyelőre az is elég ha a szorongásaimról beszélhetek vele, ha elmondom neki hogy félek hogy nem ír vissza stb
ma 20:07
10/15 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy már rossz álmok is gyötör ék hogy elvesztem nem ír vissza stb
ma 20:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!