Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Kuldtetek mar haverotoknak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kuldtetek mar haverotoknak kepet a farkatokrol?

Figyelt kérdés
nov. 6. 08:37
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
És örülsz neki?Viszonzod is?
nov. 6. 14:49
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem küld senki sajnos pedig néznék én is.
nov. 6. 15:06
 13/18 anonim ***** válasza:
76%

Kérdező ha neked a haverjaid farok képeket küldenek akkor nyilván azért küldik hogy neked tetszike és Kényeztetnéde őket.

Nem normális dolog hogy haver ilyet tesz.

Szexpartnerrel csinálunk ilyesmit, de azt is megbeszélve hogy cserélünke, nem kéretlenül.

nov. 6. 16:09
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Senki nem szeret küldeni fotót? :)
nov. 6. 20:19
 15/18 anonim ***** válasza:
82%
Havernak nem.
nov. 6. 20:23
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer amúgy véletlenül igen. Vissza is írt, hogy ezt nem akarta látni, meg gyanítja, hogy nem ő volt a címzett. Vérciki volt.
nov. 8. 17:59
 17/18 anonim ***** válasza:
Havernak nem, de kollegának igen. Full véletlenül, rossz névre mentem rá a megosztásnal Whatsapp-on. Nagyon ciki volt, nem tudom, hogy látta-e, mert gyorsan kitöröltem, és utána csak kérdöjeleket küldött.
nov. 11. 11:45
 18/18 anonim ***** válasza:
Csak a páromnak küldöm a képeket
nov. 12. 08:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!