Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk ti láttátok már haverotok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk ti láttátok már haverotok szerszámát?

Figyelt kérdés
Hogyan történt nálatok ilyen, zavart ha kiderül hogy a társaságban valaki nagy?

jún. 1. 14:44
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Persze, többét is. Gimis korunkban, meg már azóta felnőttként is. Egyszerre pisilés, átöltözéskor, zuhanyzáskor koliban.
jún. 1. 14:47
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
rengeteg haverom láttam meztelenül. koleszos voltam szakgimiben, most egyetemen szintén, illetve 7 éves korom óta focizok. Amúgy meg nem zavar, ha valakinek nagy vagy kicsi, mert egyrészt lankadtan nem jelent semmit se, kinek mekkora, másrészt meg nincs semmiféle komplexusom, hogy szorongnom kellene más farokmérete miatt. 19F
jún. 1. 14:51
 3/8 anonim ***** válasza:
Nudiztam már több haverommal. De midannyian heterók vagyunk.
jún. 1. 14:59
 4/8 anonim ***** válasza:
Mi lányok is sokszor mutattuk meg egymásnak a mellünket. Akkor gondolom a fiúknál is többször előfordult a farkukkal.
jún. 1. 16:08
 5/8 anonim ***** válasza:
Miért hetero kategória ez?
jún. 1. 21:14
 6/8 anonim ***** válasza:
Több haveromét is láttam különböző helyzetekben. Néhánynak csak pisiléskor vagy öltözőben, másokét zuhanyzóban, de akadt akivel együtt nudiztunk vagy akár masztiztunk. Miért zavarna, ha valakinek nagy? Neki az jutott, másnak meg nem. Ennyi.
jún. 1. 22:52
 7/8 anonim ***** válasza:

Sokét láttam már

Edzés utáni öltözéskor zuhanyzáskor

jún. 2. 06:32
 8/8 anonim ***** válasza:
Mi közösen verjük szóval rengeteg álló farkat is láttam meg edzés után a zuhanyzóban rengeteget látok lankadva is szóval igen :D
jún. 2. 11:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!