Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora a korkülönbség közötted és a jelenlegi párod között?
Figyelt kérdés
nov. 2. 15:54
12/22 anonim válasza:
32 nap. Nem vicc, tényleg ennyi. Egy hónappal idősebb tőlem. Korábban nem ismertük egymást.
13/22 anonim válasza:
Ő 36 én 71 vagyok. A párom talált meg, mert gerontofil. É.n vagyok az első pasija és nagyon kól megvagyunk màr hát éve. Igaz, vigyázok magamra, nem vagyok sem elhízott, se kiélt, és szeretjük egymást, és együtt lakunk. Mellette sokszor negyvenesnek érzem magam...
16/22 anonim válasza:
Bocs, a korom lemaradt.Most vagyok 55 és hét éve egyedül.
Többi válaszolónak boldogságot és sok élményt kívánok a kapcsolatukban !
# 1
17/22 anonim válasza:
Köszönjük szépen.
Neked is lesz valaki
18/22 anonim válasza:
46 ás 19 évesek voltunk megismerkedéskor. Most 54 és 27.
19/22 anonim válasza:
Korábban 16 évvel idősebb pasim volt alig 2 éven át, azóta hosszabb idővel 5 évvel idősebb van.
20/22 anonim válasza:
4 év. Ő 26, én 30.
Mindig a korban hozzám közelállóakkal tudtam kialakítani kapcsolatot, zavar a nagy korkülönbség.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!