Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Passzívok! Ti hogyan szerettek elélvezni?
Figyelt kérdés
Engeditek hogy az aktiv foglalkozzon a peniszetekkel?tegnapelőtt 21:54
1/10 anonim válasza:
Engedem igen, de én úgy szeretek elélvezni hogy miközben dugnak nem érek a farkamhoz
2/10 anonim válasza:
passzív szerepben én is ugyanígy, mint 1.
3/10 anonim válasza:
Passzívként mikor dugnak nem érek a farkamhoz és nem szeretem ha az aktív a behatolást követően hozzányúl. Ne a könnyebb utat válassza, érje el, hogy orgazmusom péniszem érintése nélkül az ő péniszének hatására történnyen.
4/10 anonim válasza:
Szeretek úgy elélvezni, hogy az aktus közben miközben a farka bennem van úgy elélvezni.
De nem most volt ilyen :(
5/10 anonim válasza:
Többnyire 4-eshez hasonló nekem is.
Orál esetén próbálkozok azzal, hogy közben vagy k.b. ugyanúgy a végén elélvezzek én is. Ilyen még nem sikerült és mindig rá kellett segíteni.
6/10 anonim válasza:
Én is úgy gondolom, hogy nekem a popsilyukam a nemiszervem, szóval azon keresztül jöjjön el az orgazmus, még ha a farkamba jön is a jó érzés meg abból spriccel az anyag.
8/10 anonim válasza:
Én annyira felizgulok amikor a partnerem szopom, hogy érintés nélkül elélvezek
10/10 anonim válasza:
8-as. Én is szeretnék így elmenni! Sajna mostanában....nem megy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!