Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Passzívok! Ti miért szerettek passzívok lenni?
Figyelt kérdés
2019. febr. 2. 13:00
1/5 anonim válasza:
Bár én még nem voltam fiúval, de passzívnak érzem magam, még úgy is hogy konkrétan az anális szexet nem próbáltam. Ami a személyiségemet illeti, nem vagyok olyan férfias, szeretek bújni és kicsit alárendelve lenni, így képzelem el a szexet is, hogy a partnerem a férfi, a magáévá tesz, az övé vagyok. A gondolat is izgató, a tudat hogy bennem van, hogy övé a fenekem, és a végén "megjelöl" belém/rám élvez...
Sosem vágytam más fenekére, mindig a fütyi érdekelt :D
Nem tudom másnál hogy van, hogy alakult ki a szerepválasztás, de nálam ezt jelenti passzívnak lenni, és ez vonz benne :)
2/5 anonim válasza:
Mert jól esik másnak örömet okozni :)
3/5 KanTigris válasza:
Tetszik, hogy tárgynak érzem magam. Fogja, alaposan megrakja a szám, seggem, teleélvezi, aztán megy tovább. Én ezt szeretem.
4/5 anonim válasza:
Imadok szopni, es szeretem ha megdugnak, vegul pedig belem elveznek.
19/p
5/5 anonim válasza:
Mert imádom kielégíteni az aktív pasikat. Attól élvezek el közben, ha látom és érzem, hogy a másik totál kész van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!