Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idősebb aktívok, ti szerettek szűz passzívokkal együtt lenni?
Figyelt kérdés
2018. jún. 17. 05:57
1/9 anonim válasza:
Két szűz passzív sráccal is volt élményem, mindkettő szerette és élvezte, hogy turelmesen,ne kapkodva és gyengéden álltam hozzájuk.Nem egy alkalom volt, hanem mindkettővel többször is találkoztam. Mikor én ifjú voltam, 19 éves, nekem egy 43 éves tanítóm volt. Csodálatos érzéki ember volt és hálás vagyok neki.Most én vagyok negyvenes és érzéki :)
2/9 anonim válasza:
Engem idősebb, 50 pluszos férfiak vezettek be a férfiszex rejtelmeibe, türelemmel, érzékiséggel.
Lenne hozzá partnerem, én hasonlóképpen vezetném be a fiatal szűz srácot a szex világába. Mivel uni vagyok, lehetne aktív és passzív is, nem okozna problémát.
3/9 anonim válasza:
Nem vagyok idősde volt pár szűz nekem. Nagyon megtisztelő.mind visszatért később.
4/9 anonim válasza:
Én is nagyon szeretek kezdőkkel foglalkozni, főleg lelki, érzelmi téren.
5/9 ftf1983 válasza:
Jó dolog kezdő passzív srácot bevezetni a dolgokba. Én több srácnak is első voltam és mind visszajárt utána még sokszor.
6/9 anonim válasza:
Imádom a helyes, kezdő fiúkat! 😉
7/9 anonim válasza:
Ki szereté elvenni egy fiatal szűz fiú szüzességét? 15/P/Miskolc
8/9 anonim válasza:
Egy fiatal szűz sràc a mestere jelentkezésére vár :D 16/passzív/Pécs
9/9 ftf1983 válasza:
15, 16 éves szűz passzív srácok :) kész kánaán, ami itt van :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!