Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány évesen volt nektek az első szex fiúval?
Figyelt kérdés
Ő hány éves volt? Hogy jött össze? Hogyan sikerült?okt. 27. 09:17
12/16 anonim válasza:
40 évesen egy 19 éves fiúval
De csak álmodtam mert az olyan szobortestű modellfiúk szóba se állnának velem
Pedig már nagyon vágytam rá aztán annyira vágytam rá hogy vele álmodtam és éreztem mindent
13/16 anonim válasza:
Az igen
Remelem felnott korodra megjott az eszed es feljelentetted a sok pedofil ge*cit
14/16 anonim válasza:
Én 25 voltam, ő közelebb a 60-hoz, mint az 50-hez. Már ismertük egymást, többször volt kölcsönös szopás vele. Azon az estén is ez volt a terv, mikor váratlanul, de nem vágytalanul megdugott. Mondhatni, vágyam találkozott a farkával a fenekemben.
15/16 anonim válasza:
15 voltam, ő 19. Első párkapcsolatom sráccal. Amúgy rendes volt, megértő, nem erőltette a szexet, én akartam, hogy megtörténjen. Utána még kb fél évig voltunk együtt.
16/16 anonim válasza:
Soha
Pedig neha megereztem sracrol hogy homo
De egyikunk se mert kezdemenyezni
Talan jobb is igy, ugyis csak megbantuk volna
De az is lehet hogy tévesek voltak a megerzeseim
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!