Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Par hettel ezelott volt egy kalandom a legjobb haverommal hogyan ismetelhetnem meg?
Figyelt kérdés
Az a baj hogy szerintem ez reszerol egy alkalmas volt de en szeretnem meg egy parszor mert jahh tetszik xd
Hogyan kezdemenyezzek ujra?
Aki szeretne annak elmeselem a sztorit a kalandrol privatban
okt. 26. 14:50
2/9 Ékezetes billetyűzet válasza:
Elmeséled? Amúgy szerintem innotok kéne egy kicsit és benne lenne újra
3/9 anonim válasza:
“Figyu, a múltkori nekem nagyon tetszett. Ha neked is jó volt velem, mit szólnál hozzá ha megismételnénk?”
4/9 anonim válasza:
Beszélgetni kell vele a történtekről és elmondani, hogy ez neked mennyire bejött. Ha ő is jól érezte magát, akkor meg nyert ügyed van, már csak meg kell ismételni. Tini koromban nekem is voltak ilyen kalandjaim. És érdekel a történeted, küldheted.
5/9 anonim válasza:
Szervezd úgy, hogy még egy alkalom legyen. Ne direktbe rontsd rá a kérdést, hanem valami közös filmezés, vagy más hasonló.
6/9 anonim válasza:
Irhatsz nekem is. Van benne tapasztalatom 😙😉
7/9 anonim válasza:
Mennyien akarnak recskázni egy kamusztorira! 😁
9/9 anonim válasza:
Jó ég, hát talán kérdezd meg! Elvileg heteró?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!