Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azért viselkednek így sokan, mert elengedték már az ismerkedést?
Hasonlóan sokakhoz én is kezdek belefásulni már az ismerkedésbe. Kapcsolat szinte lehetetlen. Nálam az "alkalmik" 90%-a randikból jött össze, ahol az első találkozón beszélgetés, másiknál már lakásba hívtak filmezni, aminek a vége dugás volt. Majd 1-2, ha jó csillagzat volt akkor 3-4 kufírc után a másik egyszerűen eltűnt vagy nem válaszolt.
Már gondolkoztam, hogy némi szünetet tartok, de az nem megoldás a fenti problémákra főleg úgy, hogy pár hónap után ugyanazokkal az arcokkal találom szembe magam az ismerkedős oldalakon. Próbáltam más oldalakat is, de az sem jött be.
Sokszor azon gondolkoztam, hogy ezek az emberek nem azért lépnek le, mert már ők is kiégtek? De amikor meg áradoznak, hogy mennyire jó velem és milyen vonzó vagyok akkor miért is lépnek le? Azon aktív ismerőseim, akik nálam is jobban néznek ki (kidolgozott felsőtest, kockás has, férfias megjelenés, férfias viselkedés) szintén erről panaszkodnak. Ha nem is lehet kapcsolat, akkor valami tartós összejárás valakivel, de náluk is az eltűnés a jellemző pár alkalom után.
Számomra döbbenet a viselkedéskultúra, ami uralkodik a melegek között. Már az is félelmetes, hogy amikor az óvszer használatot szóba hozom már válaszra sem méltatnak, pedig aktívként nekem kell azt viselnem nem nekik.
Egy évre hazaköltöztem, ami sokkal kisebb volt, mint a főváros. Így jó pár fent említett viselkedést produkáló után egy "vegyes" társkeresőre regisztráltam fel, amikor már elegem lett, s minden mindegy alapon az ott elsőre rám író kettyintést keresőnek igent mondtam, aki nem férfi, hanem nő volt.
Már azon is elgondolkoztam, hogy talán nem csak a párkapcsolati részét kellene elengednem a férfiakkal, hanem a "barátság extrákkal" lehetőséget is, s inkább "lyuk az lyuk" alapon gondolkodni, s inkább keresni egy nőt, aki csak arra hajt, hogy meg legyen rakva.
Más is van így?
Éppen tegnap beszélgettem egy ismerős kora harmincas sráccal.Értelmes, nagyon jó megjelenésű, eddig két hosszú kapcsolata volt. Mindkettőben a nála bőven idősebb párja csalta meg és hagyta el.
Talán egy éve,hogy nincs senkije, próbálkozott társkeresőn, elment túrázni valami meleg csoporttal,stb, de semmi siker és látom,hogy lelkileg összement.
Szóval tegnap kifakadt,mikor egy hétvégi találkozás elől eltűnt valaki és ezt mondta szó szerint :
" Ha hozzám ismerkedni ezután odajön valaki,úgy megverem, hogy söpörheti a kiesett fogait. Okádok a melegektől."
Ami szomorú,hogy könnyes szemmel mesélte ezt és nem tudtam rá mit mondani,mert olcsó baromságokat,vigasztalásokat nem érte volna meg. Például azt,hogy egyszer majd bejön,meg útban van feléd,hasonlók.
Nagyon osztom a srácnak és sokaknak azt a véleményét,hogy olyan "embereknek" megy a világ, akik finoman szólva sem érdemlik meg. Aljasok,hízelgők, anyagi és lelki kihasználók, mentális betegek - ezek elérik a céljukat. Aki egy kicsit is körbenéz, az tényleg ezt látja. A melegek szexközpontúságáról pedig annyit, hogy azért nem állatnak születtünk,hogy tudjunk uralkodni magunkon. Persze a farok és a segg mindent felülír...
De egyszer mindenki rájön, mi a szeretet,főleg akkor,ha majd egyedül lesz hiába "élt " addig.
Aterzem az elottem irokat, DE:
“ Sokszor azon gondolkoztam, hogy ezek az emberek nem azért lépnek le, mert már ők is kiégtek? De amikor meg áradoznak, hogy mennyire jó velem és milyen vonzó vagyok akkor miért is lépnek le? Azon aktív ismerőseim, akik nálam is jobban néznek ki (kidolgozott felsőtest, kockás has, férfias megjelenés, férfias viselkedés) szintén erről panaszkodnak.”
Ez is alatamasztja a billionaris nagy elvarasokat. Itt vagyok en, ranezesre atlagos testalkatu, es ha rairok egy sportosabb emberre fix hogy lepattint. Miert? Azert, mert a mondas is tartja, penz pennzel hazasodik, jelen esetben sportos azzal, akin dudorodik a test, holott en is napi szinten eddzek lassan 10,5 eve, csak nalam nem az izom epites volt sose a cel. Lenne kozos temank, de esélyt se adunk egymasnak. Tul sok a kriterium es igen, a vegen egymagunk maradunk majd, a marha nagy egonk miatt.
Nem vagyok alszent, en ks valogatok, ezt ugy unblock irtam “rank”.
El kell fogadni, hogy az emberek, és ezen belül is a melegek nagy része alkalmatlan párkapcsolatra.
Alapból nonszensz, hogy valaki párkapcsolatot "keres". Egy párkapcsolatot felépítesz, és nem megtalálsz. Csak ehhez bele kell fektetni munkát, időt, energiát. Erre a legtöbben képtelenek. Van egy idealizált kép a fejükben, hogy milyennek kéne lennie a másiknak, a kapcsolatnak, és hogy miket kéne érezzenek. Ha valaki 2 alkalom után nem ér fel ehhez az álomképhez, akkor mennek is tovább. Mert hát a nagy Őt megtalálni kell. Közben meg elmennek melletük.
A másik meg, hogy egy kapcsolathoz a munka nagy része benned történik. A saját hibáidon kell dolgozz a legtöbbet. Fel kell ismerned a kötődési sebeidet, múltbéli traumáidat, hogy ne vidd bele a kapcsolatba. A legtöbben nem képesek ilyesfajta önreflexióra.
Szóval aki saját bevallása szerint párkapcsolatot keres és feladja, a szörnyű meleg világra hivatkozva, az azért teszi, mert az elvárásai nem találkoztak a valósággal. Nem jár alanyi jogon senkinek sem egy párkapcsolat. Nem magától alakul, és nem könnyű. Ezt nehéz elfogadni. Ilyenkor könnyebb a környezetet, külső körülményeket okolni, mert akkor nem kell feltenni a kérdést, hogy "mi a baj velem vagy gondolkodásmódommal?".
Aztán vannak az örök hedonisták, akik csak dugni akarnak egy jót, és ennyi elég is nekik. Ezzel nincs is baj, csak ne hitegessenek olyat, aki valami mélyebbre vágyik. Sajnos nagyon sok önámító b*zi van, akik valójában csak szexelni akarnak, de azt hiszik, hogy párkapcsolat kell nekik. Aztán ha valaki kezd közelebb kerülni hozzájuk, akkor rögtön kibukik, hogy mire is vágytak valójában.
Szóval ne párkapcsolatot keress, hanem ismerkedj emberekkel kötetlenül. Ha valakit érdekesnek találsz, vonzódsz hozzá, és megvannak benne azok a kvalitások, amik egy kapcsolat felépítéséhez és fenntartásához szükségesek, akkor el lehet kezdeni építkezni. Ha kölcsönös, akkor tökmindegy hogy dugni, randizni vagy barátkozni találkoztatok először.
#5 vagyok: Jánosunk jól összefoglalta, szebben mint én 😂
Teljesen igaza van, de ezt az egész dolgot nagyon kis hányadunk fogja fel, így aztán marad a magány. Kitartás, kitartás, kitartás. Ezt tehetjük csak.
Szerintem az is nagy szerepet játszik, hogy az a szexuális kiélés, ami a heteróknál megtörténik már 15-16 éves kortól, a melegeknél csak később. Ezért van hogy sok 20-30 közötti srác még konkrétan csak szexet keress. Ez az én saját véleményem, de én is egyetértek az előző hozzászólóval, hogy nem kell erőltetni semmit, és főleg nem magadat hibáztatni. A legtöbb meleget nem az esze hanem a fasza vezérli.
Nekem is számtalanszor volt az, hogy tokre fasza volt minden, majd eltűnt. Egy értelmes emberi kapcsolat kiállítása, nem egy 5 perces Grindr beszelgétes. Én se eroltettem már, hogy na akkor csak ezt keresem, mert nem így működik, azota, sokkal több embert ismertem meg, és sikerül valakikel tovább is eljutni mint egy randi vagy szex. Csak nyitottnak kell lenni.
20/F
Ha gondolod, irj kedves kérdező nekem, szívesen ismerkedek veled, haha
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!