Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mas meleg sracot is izgat, ha dildokkal jatszhat maszturbalas kozben?
Figyelt kérdés
Altalaban mar csak ugy masztizom, ha elotte kimosom magam, es utana orakig dildozom magam. A vegen mar eleg extrem mereteket is bevetek, de hatalmasakat elvezek ilyenkor. Mas is van igy ezzel?okt. 22. 15:07
1/5 Felfujhatogyerek válasza:
Szerezz be te is olyan felpumpalhato plugot, egész praktikus ha szereted változtatni a méreteket. En például strandlabda rá vagy nagy méretű latex lufira szoktam racuppantani és úgy lovagolni mikozben megfelelő méretűre pumpalom magamban.
2/5 anonim válasza:
Néha szoktam én is használni. De ritkán.
3/5 anonim válasza:
Én imádom, de a nagy plugot egy hangyányit jobban. A dikdo kicsusszanhat, ezért van egy 20 centis plugom, amit ilyenkor berakok, és utána nagyon jó érzés. Egyszer-kétszer úgy is bennem volt, h nyilvános helyre mentem
4/5 anonim válasza:
Igen más is.
Volt így barátom, meg is öklöztem néha.
Azért ezt a játékot nem szabad minden héten játszani 🤫😉🤫
5/5 Felfujhatogyerek válasza:
Nekem ez volt a kedvenc dildom, finom puha szilikonbol volt és rettenetesen jól nyúlt. [link]
Mivel nem volt kemeny magja így nem volt egyszeru feldugni de amikor már bent volt már csak pumpálni kellett és nem csusszant ki. A legjobb meg az a tapadokorong volt rajta, nagyon jol tapadt a lufikhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!