Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Maszturbáltatok már párnával vagy matraccal?
Figyelt kérdés
aug. 25. 22:19
2/11 anonim válasza:
Megesett, de elég ritkán volt, nekem kevésbé jött be
3/11 anonim válasza:
Csak úgy, hogy a Fleshlight közötte volt.
4/11 anonim válasza:
Sosem voltam annyira elkeseredett, hogy ilyet tegyek.
6/11 anonim válasza:
Gyerekként,tiniként igen. Volt egy 'selyemhuzatos' kispárna, amit mindig dugtam.
7/11 anonim válasza:
Igen, 6-7 évesen így fedeztem fel a masztizást, hogy az ágyon hasonfekve húzkodtam magam, meg nyomkodtam .
8/11 anonim válasza:
Van három passzív barátom őket használom, tudnak egymásról.
Bármelyik házias lenne, el is venném,de csak a bulinak élnek
Így ércsd a választ.
Bele halnék a szégyenbe önmagam előtt ha matracot kéne kurnom.
Tükörbe nem tudnék nézni.
9/11 anonim válasza:
Hogy sikerült ennyi? :)
Hány éves vagy?
10/11 anonim válasza:
9#
45vagyok
Ők 28,32,37 évesek
Nem akarnak párkapcsolatot csak utazni, kaját rendelni, és barátnőkkel lenni éjjel nappal.
Hogy alakult? Kapcsolatot keresek mindíg, így találkoztunk és valójában mind tartós szexpartnerre vágytak,semmi ott alvás. 30perc duma 1óra ütvefúrás és csá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!