Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire szoktátok kiverni? Szoktátok nem megszokott dologra? maszturbáltatok már nem megszokott módon?
Van fura szokatlan dolog amire veritek? Vagy vertétek de már nem csinaljátok?
Nekem igen
Az egyik leggdurvább szerintem ez
1.régebben próbáltam arra verni hogy egy pali dug egy szarvast, szerintem ez beteges és nem is vonz, valóban a pali farka tetszett benne olyan nagy volt, ezt a videót még egy haverom küldte át úgy mond megbotránkoztatásból, de nagyon felizgultam a pasi farkára és többször is kivertem rá ma már nem nézzek ilyet.
2. Ez nem durva
Arra verem hogy egy fiatal és egy öreg férfi szexel.
3.nem vonzodok a nőkhöz mert meleg vagyok de néha verem arra hogy kettő pasi egy nőt dug, miközben a kettő pasit egy másik dugja vagy biszex kategóriát.
4. Szoktam nezzni ahogy tárgyakat dugnak fel maguknak, maszturbálás képpen fiatalabb fiúk, erre én is verem, 1x kipróbáltam ennek hatására viszonylag fiatalon azt hogy egy kígyó uborkát felyomtam magamnak ovszeral, az előtt a fésű nyelet is kiprobáltam.
20 éves vagyok, légyszíves irjatok kort ti is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!