Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek, maszturbáltatok már heteró haverotokra?
Volt hogy kivertem egy srácra akivel jóban vagyok, mert nagyon tetszett és teljesen abban a hitben voltam, hogy ő is meleg vagy legalább biszex. Aztán pár nappal később láttam egy képet róla, ahol az akkori barátnőjével volt együtt. 😅
Szóval igen, ha úgy nézzük vertem már ki hetero haverra. Alapjába véve amúgy nem tenném, hisz haverról beszélünk...
Álszentseg lenne azt mondani, hogy a barátok és szexualis fantáziák halmazának nincs metszete. Orientációtól függetlenül.
Természetesen nem azert vannak haverjaim, hogy rájuk masztizzam. Maximum egyszer lehet, hogy megállapítom az elején, hogy jól néz ki vagy hogy bárcsak bi/meleg lenne... és ennyi.
Egy olyan haverom van, akinél egyszer megengedtem magamnak, hogy rágondoljak a dolog közben. Bár időrendileg hamarabb találtam vonzónak, minthogy a hevrom lett.
Oh en tobbszor is. Kifejezetten bejon 1 2 haverom de soha nem nyilvanultam meg ugy felejuk.
Egyetemen kolis voltam es volt parszor h rettentoen tetszett vmelyik szobatarsam es mikor pl aludt akkor ot nezve kivertem. A rosszabb eset az volt mikor mondta h menjunk tusolni es elottem levetkozott, es elmentunk 2 zuhanyzoba, fuggony be, es o magyarazott a nemtom husrol amit evett meg h mit jatszott a chelsea en meg vertem mert csak ra tudtam gondolni😀 kvara bejott meg izgatott a gondolat h csak egy csempefal valaszt el megse tudja h verem
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!