Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csaltad már meg a párodat? Ha igen, miért?
Figyelt kérdés
aug. 15. 22:46
3/21 anonim válasza:
Igen. Elhanyagolt, nagyon elengedte magát, nem volt hónapokig szex, mert nem volt kedve. Véletlenül összefutottam az exemmel egy koktélbárban, nem volt tervezve semmi megcsalás. Kicsit dumáltunk, jóban váltunk el annak idején is, szóval találkoztunk és hát felmentem hozzá.
4/21 anonim válasza:
Még nem. Mostanában sajnos rezeg a léc, de megcsalni nem tudnám.
21/f
5/21 anonim válasza:
Igen. Vannak dolgok fetis/perverzio amit egyszerüen nem lehet otthon kiélni
6/21 anonim válasza:
Még nem, de most elhanyagolva vagyok nem tudom meddig bírom. :(
7/21 Jani Belucci válasza:
Kérlek titeket, legyen bennetek annyi gerinc, hogy ha nem érzitek jól magatokat egy kapcsolatban, és már a megcsaláson gondolkoztok, akkor lépjetek le még mielőtt megtennétek.
8/21 anonim válasza:
Lepontozzák a hetest, pedig megmondta a tutit. Amennyiben nem megy a dolog, jelezd, próbáljátok megoldani vagy egyik jobbra,másik ballra, de ne hitegesse senki magát azzal, hogy jogos egy megcsalás.
9/21 anonim válasza:
5. Mi inkább megbeszéljúk ezt és úgy döntünk. Ilyen egy igazi kapcsolat.
Nem, én páromnak mondtam hogy ki szeretném probalni nővel, de csak úgy hogy tud róla. Aztán lehet az első lehetőségnél beijedek. :)
24/N
10/21 anonim válasza:
7-es ugye te sem gondolod komolyan, amit írtál ?
Ha így lenne, ahogy írod, akkor nem itt tartana a meleg világ,ahol....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!