Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Csaltad már meg a párodat? Ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csaltad már meg a párodat? Ha igen, miért?

Figyelt kérdés

aug. 15. 22:46
1 2 3
 11/21 -remete- ***** válasza:
54%
Megcsalás számomra az erzelmi dolog úgy nem. Fizikálisan persze. Nqlunk ez megbeszeles kerdese. Mind a ketten biszexek vagyunk. 21 eve házassagban.
aug. 16. 10:14
 12/21 anonim ***** válasza:
80%
Mentálisan elég sérült, illetve érzelmileg nagyon gyerek az, aki megcsalja a párját. Nyílt kommunikáció szükséges minden párkapcsolatban, tabuk nélkül. Közölni kell a szükségleteinket a másik felé, és visszacsatolást adni mindenről. Ha pedig másra vágyunk, ideje kilépni a kapcsolatból, és kielégíteni mással a vágyainkat, de úgy, hogy az ne legyen megcsalás, hanem hű maradj önmagadhoz, de a másik félhez is. ;)
aug. 16. 11:03
 13/21 anonim ***** válasza:
84%
Soha. Alkatilag képtelen vagyok rá.
aug. 16. 13:21
 14/21 anonim ***** válasza:
80%

Én nem értem a kommentedet. (Vagy töröltek azóta egy hozzászólást?)

"7-es ugye te sem gondolod komolyan, amit írtál ?"

A 7-es nem is állított semmi konkrétumot. Kéréssel fordult a melegekhez. Ebben nem volt semmi tényszerű állítás, senkire vonatkozólag sem.

"Ha így lenne, ahogy írod, akkor nem itt tartana a meleg világ,ahol...."

Pont ezért kérte a többieket, hogy ne így legyen, ne itt tartson. De még mindig nem tartalmaz semmi tényszerű állítást a 7-es írása. Egy kérést fogalmazott meg.

10, mondd már meg mire gondoltál, mert nekem sem nyelvtanilag, sem logikailag nem áll össze a kép. Arra gondolsz, hogy csak a megcsalás az egyetlen realitás és nem reális "nem megcsalni" a másik felet (tehát problémát megbeszélni, megoldani vagy megcsalás nélkül lelépni)? Mert szerintem ez túlzás.

aug. 16. 16:02
 15/21 anonim ***** válasza:
76%

A 10 -es vagyok . Nem volt törölt kérdés , hanem a 7-esre írtam, amit írtam. Mivel Janinak igaza van teljesen, magam is ezt vallom és ez a legkorrektebb, amit a kérdésre írni lehetett !

Viszont bennem annyiban kétséges a válasz lényege,hogy nagyon kevés ember,kevés meleg az, aki ténylegesen kilép egy kapcsolatból,ha már ott nem érzi jól magát. Sok ok van erre,nyilván egyénenként más és más,hogy miért marad a kihűlt kapcsolatban és mellette félrelépked,megcsal.

Pedig ez nem jó senkinek. Tehát egyetértve Janival, én is ezt tanácsolnám azoknak, akik más felé kacsingatnak, hogy korrekten fejezzék be. Ezzel adják meg maguknak is és a volt párjuknak is az esélyt az új, érdemben jobb lehetőségekre.

Számomra egyébként a hűség sarokpont, sőt talán a legfontosabb !

aug. 16. 16:11
 16/21 anonim ***** válasza:
72%
Nevezzük inkább szükséglet kielégítésnek, hiszen nem minden párkapcsolatban igényli mindkét fél azonos mértékben a testi kapcsolatot.
aug. 17. 14:08
 17/21 anonim ***** válasza:
69%
10 & 15: Teljesen logikátlanul szóltad le hetest, tehát 14-est erősítem.
aug. 17. 15:33
 18/21 anonim ***** válasza:
61%

amikor a barátom külföldön dolgozott elég hosszú ideig, akkor igen volt valakim! nem terveztem hogy megcsalom, de idővel sajnos megtörtént

24N

aug. 17. 19:29
 19/21 -remete- ***** válasza:
82%
Ha érzelmileg mentél félre az pl nálam nem fért volna bele
aug. 20. 07:24
 20/21 anonim ***** válasza:
70%
Igen, mert jólesett.
aug. 22. 09:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!