Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kik előtt szemérmesebbek a melegek? A partnert nem számítva.
Figyelt kérdés
Múltkor egy barátomnál újságselejtezés közben kezembe került egy, a 60-as éveben íródott tanulmány a homoszexualitásról. A szerző büszke volt a felvilágosultságára, mert szerinte a homoszexualitás nem a rablógyilkossággal azonos súlyú bűn, hanem gyógyítható, és gyógyítandó(sic!) betegség.
A látható tünetek közé sorolta az azonos neműek előtti fokozott (60-as évek!) szeméremérzetet is.
#homoszexualitás #szemérem érzet
okt. 21. 20:16
A kérdező szavazást indított:
a heterok előtt
a melegek előtt
egyformán mindkettő előtt
egyformán nem
15 szavazat
1/5 anonim válasza:
5 év kollégium megtette a hatását. Nem érdekel, ha látnak, és az sem érdekel, ha mást látok.
2/5 anonim válasza:
Soha nem voltam szemérmes senki előtt,számomra természetes dolog a meztelenség
3/5 anonim válasza:
Én mindenki előtt az vagyok, párom előtt is, csak akció miatt vagyunk meztelenek, ez nálam ilyen "idősen" már nem változik.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat, de a kérdés kifejezetten a melegekhez szól.
okt. 22. 18:17
5/5 platinumhand válasza:
Szerintem srácok előtt vagy egyformán szemérmesek vagy egyformán nem.
Talán az is érdekes kérdés lenne, hogy lányok vagy srácok előtt szemérmesebbek, itt talán lehet valami eltérés.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!