Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Követtek már bámulva az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Követtek már bámulva az utcán, vagy te követnél valakit hogy megbámuld?

Figyelt kérdés
Engem már követtek, de szerintem csak a szemét legeltette
okt. 19. 12:40
 1/8 Meleg22 ***** válasza:
100%

Olyan volt, hogy baromira finom illata volt, és lehet hogy utána fordulván, a 4-6 méteres aurájának vonalában haladtam, mert szinte lebegtem az illatától..:D de nem mertem szólni neki, hogy szia bocsi, egy idelye már követlek, mert mindenem bizsereg az illatodtól..xDDDD (mondjuk, lehet hogy ez nem is baj)xDD

Szóval igen.. lehetséges előforduló eset, de én pl a tesco-ban szeretek nézelődés közben szemezgetni srácokkal, stírőlni őket, a finom nyakukat...:3 ilyesmi..:D:33

okt. 19. 13:59
 2/8 A kérdező kommentje:
Engem egyszer a vasútállomásról egészen a vonatúton is követtek..de annyira bámult hogy rögtön észrevettem.
okt. 19. 14:58
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez elég ijesztő.
okt. 19. 14:59
 4/8 A kérdező kommentje:
Mit mondanál egy ilyennek vagy mitévő lennél ha téged követnének?
okt. 19. 15:06
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Én nem hiszem, hogy mernék vagy akarnák is bármit mondani neki. Sietnék haza és zárnám az ajtókat.

Egyszer már volt ilyen éjszaka az utcán, siettem haza.

Nem hiszem, hogy normális emberek így ismerkednek, így nem feltételezek semmi jót.

okt. 19. 15:12
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Olyan volt, hogy egy fiú állt előttem a sorban (kasszánál), és annyira tetszett, hogy legszívesebben magamhoz húztam volna és adtam volna a nyakára puszit. :)
okt. 22. 12:53
 7/8 anonim ***** válasza:

Az utcán.Hagytam,hogy utolérjen és rákérdeztem mit akar.persze szexet.

Utána elmentünk hozzá és...

okt. 23. 08:09
 8/8 anonim ***** válasza:
40%
Nem követek senkit az utcán, mert nem vagyok szatír. Teljesen beteg dolog ilyet csínálni.
okt. 23. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!