Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegek, főleg párkapcsolatban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegek, főleg párkapcsolatban élők! Ti nem gondolkodtok azon, hogy el kéne költöznötök egy normálisabb országba, ahol nyugodtan megcsókolhatjátok egymást az utcán anélkül, hogy rögtön megbámulnának?

Figyelt kérdés
2018. máj. 24. 21:20
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
12%
Nem szoktam csókolózni az utcán. Ezért nem költözök el másik országba.
2018. máj. 24. 21:28
 2/13 anonim ***** válasza:
26%

Nem.

A csok nem utcara valo, sem a nyilvanossagra. Ha hetero valaki ha nem. Herotot kapok a csokolozo tapogato paroktol. Illetlen es kozonseges. Senki nem kivancsi ra.

2018. máj. 24. 21:29
 3/13 anonim ***** válasza:
18%
Érdekes dolog a csók, sztem sem való utcára. Most hallottam egy videóban, hogy Japánban nem illik az utcán, de nagyon még a kézfogás sem.
2018. máj. 24. 21:49
 4/13 A kérdező kommentje:
Nem csókolózásra gondolok, az szerintem is ízléstelen hetero pároktól is, nem az utcára való. Egy egyszerű csókra, egy kis simításra, egy átölelésre gondolok, vagy egyáltalán csak arra, hogy kézenfogva lehessen menni az utcán mások furcsa pillantásai nélkül. Hogy úgy lehessen megélni a kapcsolatot, a szerelmet mások előtt is, mint egy hetero párnak. Ismétlem az utcán nyalakodásnak én sem vagyok híve.
2018. máj. 24. 21:58
 5/13 anonim ***** válasza:
98%
Budapesten a Vorosmarty teren lattam mar kezenfogva meleg part. Senki meg csak furan sem nezett. Direkt figyeltem. Szoval fejlodunk.
2018. máj. 24. 22:06
 6/13 anonim válasza:
96%
Budapesten sétáltam már párommal kézen fogva, senki sem törődött velünk. Londonban ellenben ért már attrocitás, ez sajna nyugaton is előfordul, hiába hogy az átlag ember ott nyitottabb az ilyenekre. Ez a társadalmon múlik igazából, bármit is szajkóz a kormány a melegekről, és Budapesten lassan olyan nyitottak lesznek az emberek, mint nyugaton. Persze vidéken más a helyzet...
2018. máj. 24. 22:15
 7/13 anonim ***** válasza:
77%
Utolsó. Kiragadtál két példát. Attól, hogy azt a párt akkor nem nézték/szólták meg, attól még nem feltétlenül igaz, amit írsz. A magyar általánosságban nem elfogadóak ezen a téren. Vidéken pedig tegyünk azért különbséget kis falvak és megyeszékhelyek (főleg a 150+ ezer lakosúak) között. Én pl Balatonfüreden láttam meleg párt kézen fogva sétálni, és ott se érdekelt senkit, nem volt semmi atrocitás. Vidéken is élnek haladó szellemiségű emberek sokan, és Budapesten is van sok maradi "ősheteró". Ezért is írtam, hogy nagyvárosokat ne emlegessünk egy lapon egy faluval, ahol mindenki ismer mindenkit.
2018. máj. 24. 22:37
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Budapestre inkább jellemzőbb, ott láttam már több párt is késő délután fele sétálgatni kézen fogva a duna mellett, de vidéken sztem nem jellemző ez itt kevésbé elfogadóbbak.
2018. máj. 24. 23:22
 9/13 anonim ***** válasza:
89%

Ha mindenki kimegy, nem lesz változás. Mindenki azért küzd, hogy elfogadják. Ha viszont elmennek, azzal kb. feladják.

Szerintem a magyarok alapvetően fejlődőképesek, mindössze elég erős a propaganda egy-egy irányból... De nem látom akadályát, hogy pár év múlva már hasonló legyen a hozzá állás a dologhoz, mint a nyugati országokban.

2018. máj. 25. 08:23
 10/13 anonim ***** válasza:
90%
Nem. Párommal korábban mindketten éltünk külföldön, de aztán hazaköltöztünk. Mindketten imádunk újra Magyaro-n élni, úgyhogy nem mennénk megint külföldre. Egyébként szerintem sem kell összemosni a kormánypropagandát az emberek véleményével. Alapvetően ma már szemrebbenés nélkül kezeli a többség, ha elmondod, hogy nem barátnőd van, hanem barátod. Úgyhogy én is bizakodó vagyok a társadalmi elfogadással kapcsolatban. :)
2018. máj. 25. 08:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!