Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Folyton megbámulom a jó pasikat, szinte minden férfira felkapom a fejem az utcán. Ez már beteges?
27 éves vagyok, kapcsolatom sose volt, talán ilyen lazább volt 2 hónapig, de az is inkább ilyen "jóban voltunk és kedveltük egymást" viszony volt.
Kb. egy éve tarthat ez a dolog. Folyamatosan megbámulok minden jobb srácot az utcán, buszon, sokszor nem is tudom levenni a tekintetemet róluk. Ha leszáll a buszról, akkor követem tekintetemmel. Utcán van, hogy megfordulok utána, vagy ha távolból közeledik, direkt úgy megyek, hogy jó szögből szemügyre vehessem, sokszor nem is figyelek, hogy éppen valaki útban van, csak megyek, ha elállják a látványt, akkor kissé ingerült is leszek néha. Egyszerűen mindegyiküket meg akarom kapni.
Ha néha-néha lenne ilyen, mert tényleg nagyon tetszik a srác, még oké, de ez napi 5-10 sráccal is előfordulhat. Persze ezek totálisan viszonzatlanok, tehát már az önbecsülésemet rombolja, mivel sose kölcsönösek.
27f
Sok srác szerintem még élvezi is ha nézik :))
én is megbámulom a jó srácokat mindig nem baj ez
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!