Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aktív vagy passzív van a lyuk mögött? Honnan lehet tudni, hogy ha odamész egy gloryhole lyukhoz akkor a másik oldalon aktív vagy passzív van?
Figyelt kérdés
Van ötlet? Bevált jel esetleg? Hogyan jelzik a gloryhole lyukaknál, hogy dug át, vagy én átdughatom. Mik a jelzések?
Nyilván aktívnak nem dugom át.... Hogyan derül ki? Hogyan tudni meg?
okt. 17. 11:09
1/6 hungaroboy válasza:
Kérdező, menj el, kérdezd meg hogy "hahó, ki van a lyuk mögött" és írd meg nekünk.
2/6 anonim válasza:
Átdugod és ha passzív van a túloldalon akkor bekapja.
Ha nem akkor nem.
Ennyi
3/6 hungaroboy válasza:
Ha viszont aktív van, akkor átdugod és nyissz, levágja.
4/6 anonim válasza:
Aki ilyen helyre megy, az nyilván már ráutaló magatartás. Nem lesznek meglepve.
Szerintem viszonylag ritka az, ha valaki ennyire élesen elvágva aktív vagy passzív, hogy még egy kölcsönös orál sem fér bele.
5/6 anonim válasza:
Pont hogy nem.
Én soha nem nyúlnék farokhoz.
6/6 anonim válasza:
Hol van ilyen hely? Szivesen szopnek ott v lukam is odatartanam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!