Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Az alacsony srácokról mindenki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az alacsony srácokról mindenki azt hiszi, hogy passzívak?

Figyelt kérdés

szept. 23. 13:51
 1/10 anonim ***** válasza:
79%
Határozott és nincs benne semmi feminim, nem valószínű hogy annak nézik.
szept. 23. 14:25
 2/10 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem sokan annak nézik őket
szept. 23. 14:26
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Többnyire igen, meg akkor is egyből passzívnak nézik ha ő a fiatalabb a kapcsolatban
szept. 23. 15:00
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem feltétlenül.
szept. 23. 15:12
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem feltétlenül mondanám
szept. 23. 19:01
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Engem is állandóan annak néznek, mert alacsony is vagyok(160), nem nézek ki annyinak, amennyi vagyok. Közben uni vagyok aktívabb preferenciával.
szept. 24. 06:17
 7/10 anonim ***** válasza:
28%
Mert passzívak.
szept. 24. 18:10
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem is mindenki, de szerintem igen, sokakban él ilyen meggyőződés vagy előítélet. Bár az előítélet nem feltétlenül jó szó, hiszen azzal nincs semmi probléma, ha valaki passzív. Csak tényleg az a kellemetlen, amikor valaki nem az, mégis mindenki annak nézi. :)

Egyébként nemcsak az alacsony termet, hanem más testi adottságoknál is működik ez valamilyen szinten. Például a vékonyabb, nőies testalkat, vagy mondjuk az átlagosnál kisebb pénisz esetén is a többség valahogy arra asszociál rögtön, hogy az illető biztosan passzív.

szept. 25. 15:10
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Én a twinkeket nézem annak.
szept. 27. 01:30
 10/10 anonim ***** válasza:
Volt egy 150 cm magas aktív partnerem, aki jobban dugott, mint sok velem egy magasságú, vagy nálam magasabb. Ezért nem tudom az alacsony bi, meleg pasikat passzívnak nézni.
szept. 27. 08:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!