Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Egymás közt szégyenlősek vagytok? Valaki előtt?
Ki előtt vagy szégyellős és miért?
Ha leküzdötted már, az hogy sikerült?
Valamennyire szégyellős vagyok. Tudok pisilni más mellett, és le is vetkőzök, de ha nem muszáj, kerülöm ezeket a szituációkat. Farkammal nagyon nem vagyok megelégedve, vannak egyéb szépséghibák is, aztán ruhában jól leplezem, átlagosnak tűnök, de nélküle kiderül, hogy eléggé hájas vagyok, és akkor jön haveroktól csodálkozó megjegyzés.
Attól függ, kik előtt kell vetkőzni. Sport és edzésmániások előtt nem szeretek, mert cikinek tartanám magam, de megfigyeltem, hogy hasonló srácok előtt abszolút nem okoz problémát. Az is ciki lehet, ha nagyon szőrös vagy, de az is, hogy mért tolod emiatt magad teljesen csupaszra. Megint attól függ, milyen társaság előtt vagy. Ha több a hozzád hasonló, nem érzed magad úgy, hogy hülyének néznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!