Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti szégyenlősej vagytok egymás előtt a konditerem zuhanyzójában?
Figyelt kérdés
2019. szept. 26. 22:41
1/8 anonim válasza:
Én nem. Szeretem nézni hogy kinek mekkora farka van!
3/8 anonim válasza:
Nekünk együtt volt az öltöző a fiúkkal suliban. Hivatalosan nem is mehettünk be egyszerre, de nyilván senki nem tartotta be és voltak belőle érdekes esetek. Volt aki nagyon szegyellős volt, volt aki kevésbé, én egy idő után például már megtanultam elfogadni a testem, és átöltöztem előttük simán. Sőt, még előfordult olyan is, hogy hagytam srácoknak, hogy kiverjék rám. L
4/8 anonim válasza:
Én annyira az vagyok, hogy inkább hazamegyek büdösen, és csak otthon zuhanyzok le.
6/8 anonim válasza:
Igen, tekintve hogy kicsi a farkam. Amelyik fiú azt mondja nem nézi meg másokét az hazudik, és hát elég kellemetlen a legkisebbnek lenni.
7/8 anonim válasza:
Nem. Meleg vagyok és sokáig szoktam öltözni, imádom amikor bámulják a farkamat, a meztelen testemet. Le is szoktam hajolgatni stb. Volt már olyan, h egy pasinak elég láthatóan felállt rám, pedig heteró, barátnője is van.
8/8 anonim válasza:
nem, viszont mint rendszeres konditermes, láttam már néhány pasit aki szégyenlős. Azért tűnik fel, mert a legtöbben nem azok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!