Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Fiúk! Egymás közt szégyenlőse...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Egymás közt szégyenlősek vagytok? Valaki előtt?

Figyelt kérdés

Ki előtt vagy szégyellős és miért?

Ha leküzdötted már, az hogy sikerült?

okt. 10. 08:24
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
Régen nagyon szégyellős voltam, ma meg már nagyon nem, sőt.
okt. 10. 17:43
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
Soha nem voltam szégyellős senki előtt,inkább ellenkezőleg ,imádok meztelenkedni!
okt. 10. 19:44
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
Én nem vagyok szégyellős, viszont van olyan csapattársam aki az. Edzés/meccs után se zuhanyzik, boxert se cserél. Edzőtáborban egy szobában voltunk, csak a fürdőben öltözött át.
okt. 10. 20:31
 14/26 anonim ***** válasza:
100%

Én tiniként nagyon szégyenlős voltam (igaz nem is volt jó testem mellé), valahogy olyan közegben nőttem föl, ahol nem meztelenkedtünk a családban sem (max talán 12 éves korig öcsémékkel egymás előtt). Barátok előtt sem igazán. Iskolában sem, tesi előtt és után sose volt tusolás senki részéről. Gimiben úszáson ugyan nem volt gondom, ott zuhanyoztam is meztelenül, de azon kívül máshol sose mutatkoztam úgy. Aztán a 20-as éveimben ez megváltozott és már nem vagyok az (bár valahogy a családtagok előtt ma sem csinálom, olyan fura érzés lenne talán a megszokás miatt).

Módszerem nem volt rá, talán ahogy fejlődtem és komolyodtam. Utólag visszanézve röhögve szánalmasnak találom, hogy mennyire szégyenlős voltam tiniként. De sajnos a társadalom nagyon ez irányba ment el, a mai fiatalok nagyon nagy többsége is dettó ugyanilyen szégyenlős.

okt. 10. 21:43
 15/26 anonim ***** válasza:
96%

[link]

Ha így nézne ki a melletek, azt felvállalnátok? Nem zavarna bennetek, hogy mások elkerülendő lúzernek tartanának bennetek, mert így átvertek bennetek az orvosok a tinédzserkori sokéves zaklatás után? Lefeküdnétek egy így megcsonkított férfival?

Velem 27 éve történt meg ez a dolog. Akkor még nem volt rendes internet és 3 orvos informált félre. Azóta sem voltam strandon, mert ezt az ocsmányságot azóta sem tudtam felvállalni.

A maximum haladás az, hogy már faarccal képes vagyok levetkőzni egy orvos előtt a rendelőben. Általában nincs reakció, de volt már olyan eset is, hogy egy fiatalabb doktornő nem tudta teljesen leplezni az undorérzetét.

Szégyenlős vagyok!

okt. 11. 06:41
 16/26 gabcsi ***** válasza:
100%
Nekem sokat változott a hozzáállásom akkor amikor körülmetéltek. Már fürdőben könnyebben bemegyek a közös zuhanyzóba.
okt. 11. 08:17
 17/26 anonim ***** válasza:
100%

Szüleim előtt, és lányok előtt nem vetkőzök le meztelenre csak alsói.

Viszont bármilyen srác előtt, fiatal, idős, ismerős, idegen, haver, simán le vetkőzök meztelenre.

okt. 11. 11:55
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem kellett leküzdenem az ilyen jellegű, serdülő korban jelentkező gátlásokat, egyszerűen elmúltak ahogy kamaszodtam. Már egyáltalán nem vagyok szégyenlős, simán átöltözöm, lezuhanyzom vagy szaunázom meztelenül, nudista kempingben is sokszor voltam.
okt. 11. 13:15
 19/26 anonim ***** válasza:
100%
Engem zavar ha tusolóban, szaunában ha lopva is de megnéznek. Elég bozontos vagyok meg nagyon lógós a zacsim .
okt. 11. 14:34
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
Szégyellős vagyok. Csak a legjobb barátom látott pucéran.
okt. 11. 15:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!