Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha apakomplexusom van, azt kezelni kéne vagy megélni?
Figyelt kérdés
okt. 10. 08:07
1/10 anonim válasza:
Inkább megélni. Nincs ezzel semmi gond.
2/10 kisördög1 válasza:
Megélni kell a vágyakat, nem kezeltetni.
3/10 anonim válasza:
Éld meg. Mennyi idős vagy? Milyen korú férfiak jönnek be?
5/10 A kérdező kommentje:
33 vagyok... és 45 fölötti maszkulin férfiak jönnek be egészen olyan 65-70ig
okt. 10. 10:22
6/10 anonim válasza:
Az nem feltetlenul apakomplexus. Csak izles dolga. Szerintem meg kell elni.
8/10 anonim válasza:
Meg kell élni.
Én nagyon szeretem ha nálam idősebb, 50-60-as férfiak megcumiztatnak vagy meg is dugnak
29/F/P
9/10 anonim válasza:
Egyetértek azzal ,hogy ez nem biztos ,hogy apakomplexus.csak egyszerűbb ráaggatni dolgokra bizonyos cimkéket.Olyan mint a fétis dolog.Ha valakinek valami jobban izgatja a fantáziáját mint az átlagét ,akkor már hajlamosak ráaggatni ,hogy fétis .azt ,hogy mit kell kezelni meg mit nem az elég bonyolult dolog ....Ha bejönnek az idősebb férfiak az egyáltalán nem biztos hogy komplexus.Nem vagyok egy nyálcsorgató ,meleg férfi ,de én is azt mondom hogy ami érdekel éldd meg.Nyilván az ésszerűség határain belűl.Az elnyomott vágyak érzések könnyen személyiségtorzuláshoz vezethetnek.Ha meg annyira érdekel a dolog akkor ha készen vagy egy teljesen őszinte beszélgetésre akkor keress fel egy pszichológust.Ő biztos meg tudja mondani hogy nálad komplexum e vagy sem ....és hogy hogyan tovább.
10/10 anonim válasza:
Érdekes dolog, hogy általában az apakomplexust azzal társítják,hogy csak szex,abból is egyoldalú vagy erőszakos szex.
Pedig lehet,hogy egy fiatal melegnek barátságra,vagy kapcsolatra lenne igénye korunkbelivel,csak nem írja ki vagy nehéz rátalálni.
Ki érti ezt ?
F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!