Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A melegek miért szeretik jobban a macskákat általában
mint a kutyákat?
Figyelt kérdés
Tudom, tudom, te nem szereted őket, te a kutyákat szereted, tudom te ős kutyatartó vagy, de most nem a kivételekről van szó, hanem úgy általában, márpedig általában én azt tapasztalom, hogy a melegek inkább macskások!
Kutya -> Hűség, stabilitás, feltétel nélküli szeretet
Vajon melyik képzettársítás áll közelebb a gazdához? 🤔
jan. 14. 18:37
2/13 anonim válasza:
Nekem sokféle állatom volt, közte cica is, kutya is.Egy ideje, mióta az utolsó is elment, nem tartok állatkát.
Egy oka van,az, hogy senkim nincs és ha velem valami történne, a szegény állatkát kidobnák .
A cica előnye az volt,amikor volt,hogy el tudtam utazni ,mert volt egy szomszéd, akinek átadhattam addig. Amikor pedig szingli lettem, akkor a dorombolásával, bújásával sokat segített a szakítás utáni fájdalmam enyhítésében.
jan. 14. 18:38
3/13 anonim válasza:
Én azért szeretem a macskákat mert gyermekkoromban velük nőttem fel. A kutyák többségével pedig nagyon rossz tapasztalatom volt. Ahányszor csak elkellett sétálnom házak mellett, ahol volt kutya, azok mind a kerítéshez siettek rögtön és terrorizálva ugattak rám mintha valami bűnöző lennék aki halált érdemelne (szerintük). Pedig abszolút nem érdekelt a házuk és csak a dolgom után mentem.
jan. 14. 20:15
4/13 Nemtomfantom válasza:
Én macskás vagyok, meg hűséges is. Jelenleg is van 2 cicám, ők mindig mellettem vannak, az emberekről meg nem mondható ez mindig el. Lakásban sokkal kényelmesebb macskát tartani, mint kutyát, azt meg érzem magamban, hogy a kutyatartáshoz nincs meg bennem a kellő kitartás és áldozat. Meg a kutya nem tud dorombolni.😁😁
jan. 14. 20:49
5/13 anonim válasza:
Bakker, az elso valaszolo alapjan az en kutyam nyavog 🤔
jan. 14. 21:28
6/13 anonim válasza:
Ahogy írod nekem kutyám van
Nagyon sok meleget ismerek,
Mindenki kutyás, macskással nem is találkoztam
Hogy lehet ez?
jan. 14. 21:31
7/13 anonim válasza:
Nem tudom... Volt nekem is mindkettő. Nem tudok különbséget tenni köztük, mindegyiket imádtam. Talán az utolsó kutyumhoz kicsit jobban kötődtem, nagyon együtt rezgett velem. De a cicáimat is imádtam. Ami miatt már nincs, az egyrészt az, amit írtak felettem is, hogy ha fel találnám dobni a talpam, akkor nem tudom, mi lenne velük. Másrészt belefáradtam az elveszítésükbe. Én egy igencsak optimista ember vagyok, de mikor meghaltak, hááát... 1-1 év ment a levesbe az életemből, mert nagyon nehezen tudtam megemészteni, hogy nincsenek többé. A sok emlék... Amilyen szépek, annyira tudnak fájni.
jan. 14. 21:34
8/13 anonim válasza:
a macska olyan lányos nőies állat,azokhoz való,sok meleg meg feminin viselkedésű
jan. 14. 21:34
9/13 anonim válasza:
Öhm... Mitől nőies egy olyan ragadozó, ami kínozva öli meg az áldozatait (nyilván nem azért, mert szadista, nem erről beszélek), és képes elűzni adott esetben egy kib**zott kifejlett medvét?! Ilyet Erdélyben szó szerint láttam.
jan. 14. 21:40
10/13 anonim válasza:
Tarlós István is macskás. Ő is meleg lehet valójában? :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!