Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Több meleg haverom szerint Magyar Péter tök férfias, de van egy bi kisugárzása. Szerintetek az lehet?
Figyelt kérdés
okt. 8. 13:16
11/17 A kérdező kommentje:
Wow hol? Milyen fürdőgatya volt rajta? Mondjuk az nadrágon keresztül is látszik, hogy nagy van neki. De miért gondolod, hogy full hetero?
okt. 8. 15:50
12/17 anonim válasza:
Ha behunyod a szemed és úgy hallgatod beszélni, Terry Blackes hangja van. Ez belőlem mindent kiöl.
13/17 anonim válasza:
Valaki fizet ezekért a Magyar Pétert melegnek sugalmazó kérdésekért? K*rva unalmasak már.
14/17 anonim válasza:
Nem egy full heterot ismerek, aki igényes magára, sőt, olyat is, aki szőrtelenít.
Elárulok egy titkot: attól, hogy valaki hetero, nem lesz automatikusan pörköltszaftos atlétás, vonalkódos alsós proli, és közel se minden meleg igényes magára.
15/17 anonim válasza:
Egyetértek...sajnos vagy nem sajnos nekem is vannak időszakaim, mikor nem vagyok magamra kicsit sem igényes. Sajnos. Máskor meg borotvalkozom, kenem magam krémekkel, elmegyek edzeni, stb. De ha itthon vagyok, néha lejjebb adok az igényeimből, melegként.
16/17 anonim válasza:
Én bírnám a csávót, ha nem ordítana a kappanhangján a fülembe.
Egyébként melegként nekem is az ebéd pörkölttel kezdődik, csak nem zabálom le az atlétámat. Mellesleg maradj meg full jólöltözöttnek a távfűtés mellett. (28 fok van most a lakásban, a golyóim a bokámig nyúltak a melegtől)
17/17 anonim válasza:
Kizárt hogy meleg, full hetero a csávó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!