Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék, hogyha nem elég férfias, tutyimutyi kisugárzásom van és amikor beszélek egy lánnyal, ez végig benne van a levegőben?
Azért ebben a kategóriába írtam, mert emiatt nem vagyok “szexi”.
Amúgy nem nézek ki rosszul.
Semmit. Megjátszani felesleges magad mert a nők 6. érzéke elég jó, pillanat átlátnak a szitán. Önmagad add, s vagy bejössz valakinek ahogy vagy, vagy nem. Persze ha több csajnak akarsz bejönni akkor nem árt ha helyén vannak a tökeid.
Ha meg már tipp kell: kezdj el valami küzdősportot, legalább tanulsz egy kis fegyelmezettséget, kontrollt, meg sportolni amúgy is egészséges :) (mondjuk nekem anno tudott lendíteni az önbizalmamon, hogy úgy mehettem be bármelyik kocsmába h. tudtam nem kell összef.sni magam ha balhé van)
Miért gondolod, hogy tutyimutyi vagy? Mit csinálsz ilyenkor? Ezen kéne csak dolgozni.
Egyébként a legtöbb csaj tudja, hogy azért vagy ilyen, mert tapasztalatlan vagy, nem feltétlenül csak lányok területén, hanem az élet más területein. Utóbbi sokat nyom a latba, de azzal is tisztában vannak sokan, hogy randizgatás és a jó szex pikkpakk ad önbizalmat, úgyhogy ne keseredj el.
Általánosságban dolgozz azon, amik miatt nem érzed magad magabiztosnak, élj kicsit, lépj ki a komfortzónádból csajoktól függetlenül.
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!