Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mi lehet velem?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nicholas Nelson kérdése:

Mi lehet velem?

Figyelt kérdés

Valami baj lehet velem? Az elmúlt időben észrevettem hogy minden unalmas nekem még azokat a filmeket/sorikat sem tudom végignézni ami amúgy érdekel vagy a kedvencem kevés idő alatt elterelődik vagy megunom az egészet

Sajnos a hangulatom is ilyen hullámvasút valamikor jól vagyok valamikor pedig azt gondolom bár meg nem születtem volna

A kérdés direkt van ebben a kategóriában mert kíváncsi vagyok hogy mással történt -e hasonló

Nem tudom mennyire számít ez de az alvásom is eléggé felbomlott valamikor tartósan későn fekszem le valamikor meg már este kilenckor unom magam és bedobom a lepedőt

okt. 7. 20:58
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Lehet kiégtél. Nekem akkor voltak hasonló ingadozásaim.

Érdemes orvossal, pszichológussal konzultálni! (Persze, ha nem 1 napja tart az állapot, hanem huzamosabban)

okt. 7. 21:14
 2/8 A kérdező kommentje:

Évek óta tart már sajnos, van hogy hónapokra előjön aztán egy rövidebb időre eltűnik

De pont ez az hogy nem tudok semmi olyanról amitől kiéghettem

okt. 7. 21:30
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Jó lenne, ha beszélnél erről egy szakemberrel!
okt. 7. 21:39
 4/8 A kérdező kommentje:

El akartam már menni orvoshoz de még nem jutottam el

És ilyenkor általában fájni is szokott a fejem, mondjuk csak max egy napig bár nem gondolom hogy a kettőnek köze van egymáshoz

okt. 7. 21:43
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen átérzem, hasonló cipőben járok. Pszichológusom van, de már pszichiáterhez is fogok fordulni hamarosan, mert már rendszeresen gátol ez az állapot abban, hogy haladjak a teendőimmel. És azt is hozzátenném, hogy sajnos mostanság emelkedő se nagyon volt a hangulatomban, max. minimális, de utána visszaesett megint mindig.
okt. 8. 00:13
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Velem is hasonlóan szokott lenni. Annyi különbséggel, hogy nem kívánom, hogy bár ne születtem volna meg. De nekem ezt mindig az elégedetlenség generálja, hogy nem ott tartok az életben, ahol szeretnék. Olyankor jön hullámzóan ez a kedvetlenség és ingadozás.
okt. 9. 00:35
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez lehet kiégés, vagy egy enyhe depresszió is. Szerintem mindenképp keress fel egy szakembert, mert ezek a dolgok általában nem jönnek maguktól helyre.
okt. 18. 16:30
 8/8 anonim ***** válasza:
1ébként szedsz e valamiféle gyógyszert, melynek mellékhatása akár lehet az is, melyeket felsoroltál?
febr. 10. 17:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!