Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet velem?
Valami baj lehet velem? Az elmúlt időben észrevettem hogy minden unalmas nekem még azokat a filmeket/sorikat sem tudom végignézni ami amúgy érdekel vagy a kedvencem kevés idő alatt elterelődik vagy megunom az egészet
Sajnos a hangulatom is ilyen hullámvasút valamikor jól vagyok valamikor pedig azt gondolom bár meg nem születtem volna
A kérdés direkt van ebben a kategóriában mert kíváncsi vagyok hogy mással történt -e hasonló
Nem tudom mennyire számít ez de az alvásom is eléggé felbomlott valamikor tartósan későn fekszem le valamikor meg már este kilenckor unom magam és bedobom a lepedőt

Lehet kiégtél. Nekem akkor voltak hasonló ingadozásaim.
Érdemes orvossal, pszichológussal konzultálni! (Persze, ha nem 1 napja tart az állapot, hanem huzamosabban)
Évek óta tart már sajnos, van hogy hónapokra előjön aztán egy rövidebb időre eltűnik
De pont ez az hogy nem tudok semmi olyanról amitől kiéghettem

El akartam már menni orvoshoz de még nem jutottam el
És ilyenkor általában fájni is szokott a fejem, mondjuk csak max egy napig bár nem gondolom hogy a kettőnek köze van egymáshoz

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!