Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A száraz orgazmus vagy magömlés nélküli élvezés milyen gyakori? Nekem éjjel volt, de nem kívántam többet, így visszaaludtam, viszont kicsit aggaszt, hogy nem okoz gondot a ki nem lőtt sperma, ondó stb.?
Figyelt kérdés
okt. 5. 09:09
1/9 anonim válasza:
Nem lesz tőle probléma, én már megtanultam ha orgazmusom van akkor egyszerűen a pénisz izmait megszorítva nem jön sperma vagy egy egy csepp. Nekem néha tetszik ez a fajta orgazmus. Nyilván nem napi szinten csinálom de néha bele fér.
2/9 anonim válasza:
Nekem még nem volt ilyen....milyen érzés ?
3/9 A kérdező kommentje:
Érzésre nagyon jó volt, olyan, mint a sima élvezés, csak furi, mert nem lőtt, csak az érzés volt meg. Viszont utána lekonyult a farkam, mint aki jól végezte dolgát... :D
okt. 5. 11:48
5/9 A kérdező kommentje:
42. Ennek van köze hozzá?
okt. 5. 17:56
6/9 anonim válasza:
Nem tudom, csak kíváncsi voltam. Én 33 vagyok, de még soha nem ilyenben részem, pedig érdekel, milyen. Sőt, éjszakai magömlésem se volt még soha. Valszeg azért, mert korán kezdtem az önkielégítést, 14-et még nem töltöttem be akkor.
7/9 A kérdező kommentje:
Értem. Nekem már több is volt, de az eddigieknél utána volt sima élvezés is, így azzal "kilőtte" a "bent maradtat" is, legalábbis szerintem, csak most nem volt utána másik. na mindegy.
okt. 5. 19:52
8/9 anonim válasza:
Nekem mostanában előfordult, mikor rettentő fáradt voltam, viszont nem jó, nem szeretem, fáj mikor így van orgazmusom.
9/9 anonim válasza:
Elő lehet ezt idézni mesterséges módon?ha igen ,hogy?kipróbálnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!