Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Történt már veled olyan, hogy rosszul sikerült egy alkalmi partnerrel a dolog?
Milyen sztorid van?
Én egyszer találkoztam egy emberrel aki pár másodperc után elélvezett, majd azt mondta várjunk egy kicsit a következő jobb lesz. Másodjára kibírt úgy 1 percet :D
És ez neked rossz élmény??
Mit nem adtam volna egy olyan pasiért, akit 10 perc alatt háromszor el lehet élveztetni. <3
Szopásnál kifejezetten azt a pillanatot élvezem, amikor elmegy. Ha választani kell, hogy 5 másodperc alatt a legjobb részhez érjek, vagy fél óráig kelljen dolgozni rajta, hogy valamit elérjek, miközben már görcsben áll az állkapcsom, hát na, én az előbbit választanám.
Behatolásnál tényleg nem előny, de szerintem 3-4 szopi után csak bírja 10 percig.
Mondjuk egyébként is szopni jobban szeretek, mint amikor dugnak.
16. Igen, mondjuk szpásnál jó ha csak 5 perc, de nekem a szex minimum 30 percnél kezdődik, annyival talán beérem hogy ki tudjam élvezni a farkát
:(
Szerintem legalább egy évig fűzőgetett egy MÁV-os alkalmazott, ha a vonaton találkoztunk véletlenül akkor ott, ha hétvégente a kocsmában ami a vasútállomás mellett van közvetlenül akkor ott, mindig elutasítottam, mert csak megdugni akart, de tetszett a rámenősége és a magabiztossága.
Épp egy szakítást hevertem ki, és a kocsmában megint megtalált, végül együtt távoztunk, felvitt magához és megdugott.
A szex-el önmagában nem volt gond, azzal már inkább, hogy minden meleg ismerősének eldicsekedett vele, hogy megvoltam neki, és 6-7-en rám is írtak, hogy az Ő farkuk is szabad.
Az egyikükkel utána össze is jártunk 2 évig szexelni mondjuk :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!