Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alkalmi partnerrel gumiban, vagy anélkül szexelsz?
Figyelt kérdés
Anális szexre gondolok.2023. márc. 16. 14:57
A kérdező szavazást indított:
Aktív vagyok, gumiban.
Aktív vagyok, gumi nélkül.
Passzív vagyok, gumiban.
Passzív vagyok, gumi nélkül.
35 szavazat
1/11 anonim válasza:
Alkalmi partnerekkel mindig gumiban szoktam
3/11 anonim válasza:
Passzív vagyok.
Mindkét helyzet előfordult már, ezért is nem szavaztam.
5/11 anonim válasza:
Aki alkalmival gumi nélkül csinálja az jó hülye. Meg6egy igénytelen ártány.
Ha csak barátság extrákkal, és ismered annyira a másikat, hogy bízhatsz benne, az más, de első ismeretség, egyéjszakás csak gumival.
6/11 anonim válasza:
Utálom a gumit de ha a partner kéri akkor húzok
7/11 anonim válasza:
Alkalminál MINDIG csak gumival. Nem ér meg annyit egy kósza dugás hogy beteg legyek. Ha gumival nem akarja a szexet, akkor nem lesz szex.
8/11 anonim válasza:
Uni vagyok, ha a passziv szerepet toltom akkor gumi nelkul, ha az aktivat gumival
9/11 anonim válasza:
Alkalmi eleve kizárva és nincs gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!