Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Történt már veled olyan, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Történt már veled olyan, hogy rosszul sikerült egy alkalmi partnerrel a dolog?

Figyelt kérdés

Milyen sztorid van?

Én egyszer találkoztam egy emberrel aki pár másodperc után elélvezett, majd azt mondta várjunk egy kicsit a következő jobb lesz. Másodjára kibírt úgy 1 percet :D

okt. 4. 14:14
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem velem találkoztál véletlenül ?:D
okt. 4. 14:16
 2/20 A kérdező kommentje:
Remélem, hogy, nem :D ( bocsi )
okt. 4. 14:23
 3/20 anonim ***** válasza:
66%
A legtöbb pasinak van ilyen élménye :)
okt. 4. 14:46
 4/20 anonim ***** válasza:
73%

Önző volt és csak magát elégítette ki. Kisfiú volt még szegényem.. :)

Soha többet!

okt. 4. 14:49
 5/20 anonim ***** válasza:
89%
Elsült a csávó 30mp alatt szopástól, aztan bizonygatta, hogy mindjárt készenáll újra, szopjam még tovább. Keményre szoptam aztán meg mikor berakta lekonyult, és közölte hogy elfáradt, bocs nem fog menni, és távozott, én meg ottmaradtam felhúzva, kielégítetlenül. Aztán nem értette miért nem kell többet jönni 😂
okt. 4. 15:43
 6/20 anonim ***** válasza:
83%
Bepopperozta magát és rosszul lett, a 69-ig eljutottunk majd kiment belőle minden szín hirtelen. Úgy pofoztam fel, majd teletömtem vízzel, adtam neki enni. Fél órával később valahogy kitámolygott a lakásomból. Nem tudom hogy ment haza.
okt. 4. 16:14
 7/20 anonim ***** válasza:
100%

Szinte csak. 90%-ban vagy 95%-ban Nagyon régen 2011-2016 között sikertelen párkereséssel csak vadbarmokat találtam meg, akkor még szűz voltam, sok kanos bika ezt nem értette, attól még ágyba akartak vinni, az egyik meg akart erőszakolni, azt lecsaptam a saját állólámpájával, akkor még passzív voltam, megdöbbent tőlem, utasítottam az ajtó kinyitására. Még a melegek is sztereotípiákban szenvednek. Azt hitte, hogy nem ütöm le.

Viszont 2 évvel ezelőtt sikerült valakinek megerőszakolnia. Valójában belementem a szexrandiba, de nem volt jó és kérésre nem állt le. Sajnos galérián voltunk és erősebb volt, nem volt semmi a kezem ügyében. Az fél évre tönkrevágott szexuálisan, utána békültünk ki párommal, és még párommal is adódott gond. Elsőre nem tudott megdugni, mert annyira traumatizálva lettem.

Mindezután nem igazán bejövő a szexrandi és nem is nagyon sikerül.

okt. 4. 16:59
 8/20 anonim ***** válasza:
43%

Te nagyon peches ember lehetsz, vagy nagyon rossz helyeken keresgélsz.

okt. 4. 20:03
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
Vagy bizonyos emberek mázlisták és nem futnak bele a problémákba. Vannak ennél durvább történetek is. Nem ismerek olyan meleget, akinek ne lenne problémája a többiekkel.
okt. 4. 20:16
 10/20 anonim ***** válasza:
66%
Nem cseréltünk képet és csalódás volt...
okt. 4. 22:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!