Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Történt már veled olyan, hogy rosszul sikerült egy alkalmi partnerrel a dolog?
Milyen sztorid van?
Én egyszer találkoztam egy emberrel aki pár másodperc után elélvezett, majd azt mondta várjunk egy kicsit a következő jobb lesz. Másodjára kibírt úgy 1 percet :D
Önző volt és csak magát elégítette ki. Kisfiú volt még szegényem.. :)
Soha többet!
Szinte csak. 90%-ban vagy 95%-ban Nagyon régen 2011-2016 között sikertelen párkereséssel csak vadbarmokat találtam meg, akkor még szűz voltam, sok kanos bika ezt nem értette, attól még ágyba akartak vinni, az egyik meg akart erőszakolni, azt lecsaptam a saját állólámpájával, akkor még passzív voltam, megdöbbent tőlem, utasítottam az ajtó kinyitására. Még a melegek is sztereotípiákban szenvednek. Azt hitte, hogy nem ütöm le.
Viszont 2 évvel ezelőtt sikerült valakinek megerőszakolnia. Valójában belementem a szexrandiba, de nem volt jó és kérésre nem állt le. Sajnos galérián voltunk és erősebb volt, nem volt semmi a kezem ügyében. Az fél évre tönkrevágott szexuálisan, utána békültünk ki párommal, és még párommal is adódott gond. Elsőre nem tudott megdugni, mert annyira traumatizálva lettem.
Mindezután nem igazán bejövő a szexrandi és nem is nagyon sikerül.
Te nagyon peches ember lehetsz, vagy nagyon rossz helyeken keresgélsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!