Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmesélitek hogyan találkoztatok a hosszabb ideig tartó párotokkal? Kapcsolatra gondolok, az is érdekelne hogy hol találkoztatok, mi történt elsőre hány randi volt ilyenek. Csak mert jó lenne így példákat olvasni ha már máshol nem hallok ilyet.
Figyelt kérdés
okt. 1. 00:01
11/13 anonim válasza:
Mi ez a sok lepontozós véglény itt is...?
13/13 anonim válasza:
Tinderen kezdtünk beszélgetni tavaly májusban. Július 7-én volt meg az első randi a Zsiráfban, majd július 21-én a harmadik randi, azzal együtt az első csók. Szeptember 4-én háltunk először együtt, majd szeptember 11-től hivatalosan is együtt vagyunk, immár több, mint egy éve.:) Félig-meddig együtt lakunk, de mindkettőnknek van külön albi, nekem még lakótársaim is, szóval még nem nevezném teljes együttélésnek, azt februárra tervezzük, nem vagyok a kapkodás híve.
Én 27, Ő 28.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!