Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Elmesélitek hogyan találkoztat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmesélitek hogyan találkoztatok a hosszabb ideig tartó párotokkal? Kapcsolatra gondolok, az is érdekelne hogy hol találkoztatok, mi történt elsőre hány randi volt ilyenek. Csak mert jó lenne így példákat olvasni ha már máshol nem hallok ilyet.

Figyelt kérdés
okt. 1. 00:01
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
8%
Nem. Nincs kedvem feleslegesen pötyögni
okt. 1. 00:07
 2/13 anonim ***** válasza:
96%

Színházban találkozunk véletlenül,

Egymás mellett ültünk és beszélgetni kezdtünk

Meghívtam ebédelni

Azután együtt kezdtünk színházba járni, majd utazni

Fél év után költöztünk össze és 5 éve élünk együtt

okt. 1. 02:38
 3/13 anonim ***** válasza:
87%

Az elsővel egy tárlaton,kávézás majd pedig öt éves ,együtt élős kapcsolat lett belőle.

Másodikkal egy bank irodájában, egy reklamáció alkalmával,ebből sajnos csak egy év adatott meg :/

Harmadikkal pedig érdekes módon a Rómeón,vakrandival induló de szép kapcsolat lett, három év együtt éléssel.

Itt vége is a sorozatnak, hét éve nincs senkim.

okt. 1. 04:06
 4/13 anonim ***** válasza:
84%

Az elsővel akivel összeköltöztem srác, vele az egyetemen találkoztunk. 2 évet éltünk együtt

Utána 2.5 évig nem volt senki.

Majd a másodikkal egy karate versenyen. Vele 3 évig laktunk együtt.

Most fél éve újra egyedül

okt. 1. 05:17
 5/13 anonim ***** válasza:

De jó, hogy van ilyen :)

okt. 1. 07:40
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Egy oldalon ismerkedtünk meg,de az az oldal már nem létezik.

Egy éjszakára jöttünk volna össze, de azóta hét éve együtt élünk. :)

okt. 1. 07:42
 7/13 anonim ***** válasza:
87%
Tinderen futottunk egymásba, és számomra máig rejtély, miért dobta fel, mert a beállított korintervallumon kívül esett. Élmény volt vele levelezni a sok, alapvető kommunikációra is képtelen delikvens után, 3 nappal később pedig találkoztunk. Az első randin megállapítottuk, hogy a korkülönbségen túl a habitusunk is meglehetősen eltérő, de kölcsönös volt a kémia és abban maradtunk, hogy nemsokára újra találkozunk. Közben naponta leveleztünk, már nem a Tinderen, és valahogy egyértelmű lett, hogy élvezzük egymás társaságát és kezdünk ragaszkodni egymáshoz. Azt se tudom megmondani, pontosan mikortól vagyunk együtt, de fél hónappal az első randi után, szintén egy randieste után aludtam először nála, akkor kerültünk először igazán közel egymáshoz fizikailag. Korábban nem gondoltam, hogy valaha kapcsolatom lesz ekkora (viszonylag nagy) korkülönbséggel, de a szerelem ilyen, tényleg nincs korhoz kötve. 33/F
okt. 1. 07:53
 8/13 anonim ***** válasza:
89%
Rómeón ismerkedtünk meg 11 évvel ezelőtt, majd a Westendben a vízesésnél találkoztunk elsőnek. Azóta is együtt. :)
okt. 1. 09:05
 9/13 anonim ***** válasza:
75%

Az index csetoldalán jöttünk össze, mindketten még betárcsázós nettel. Elmeséltem neki, hogy volt reggel egy randim egy iszonyat gáz, eléggé drogos sráccal, akivel az Ibolyában találkoztam 2 órás késéssel, cserébe megmászatta velem a Gellérthegyet.

Aznap csak délután dolgoztam szerencsére, így a Liszt Ferenc téri Tourinformnál találkoztunk, s javasoltam, hogy az Ibolyába menjünk át, erre azt mondta, hogy az Eötvös utcánál parkol, nem szeretné a kocsiját otthagyni.

A szüleim mindig mondták, hogy idegenek autójába ne szálljak be, de az a gyönyörű bordó Škoda Favorit megbabonázott. Amikor a hely bezárt, átmentünk a Nyugati mellé egy non-stop sörözőbe, mert a beszélgetésünknek csak nem szakadt vége.

Amikor megakadt a szó, gálánsan hazavitt - mondjuk arra is vitte az útja -, s legközelebb már én látogattam meg a Camping biciklimen. 7 évig tartott, jó volt, mert nem csak hogy rengeteget utaztunk, de nagyon sok kulturális programra is vevő volt, amit azóta is hiányolok. Szokott néha hazajönni Magyarországra, de erről csak a barátainktól értesülök sajnos.

okt. 1. 09:57
 10/13 Laylah ***** válasza:
50%
World of Warcraftban találkoztunk (Tauri Vanilla, mikor még épp csak megnyitották), rengeteget chateltünk Messengeren, mivel én külföldön éltem akkoriban. Egy hónap alatt egymásba zúgtunk, nem sokra rá találkoztunk élőben is. Fél évvel és összesen két együtt töltött héttel később visszaköltöztem hozzá Magyarországra, közel 5 évig voltunk együtt.
okt. 1. 11:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!