Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A magukat passzívként meghatározó melegek mit élveznek annyira az anális szexben?
Félreértés ne essék - nekem férfiként nagyon tetszenek a férfiak - de mindig úgy gondoltam, hogy egy férfi a szeretete jeléül kínálja a hátsó felét a partnerének, hogy az minél kényelmesebben kielégülhessen - nem pedig azért, mert az egy olyan fantasztikus érzés.
Én semmi különösen kellemeset nem találok abban, ha feldugok magamnak valamit. Az lehet, hogy csikis és feláll tőle, de ha így folytatom a masztit, akkor a kakilási inger csak elnyomja - vagyis gyakorlatilag tönkreteszi az orgazmus élményét - ezért le is szoktam az anális segédeszközök próbálgatásáról. A fenekemmel csak a megcsomósodott széklet egyirányú kitolását érzem kielégítően kellemes érzésnek. Az idegen tárgyak csak idegesítően ingerelnek, mintha kakilnom kellene.
Viszont a meleg társkeresőkön gyakran látok olyan férfiakat, akik teljesen passzívnak határozzák meg magukat. Ez azt jelenti, hogy saját elmondásuk szerint nem akarnak normálisan dugni, csak arra vágynak, hogy valaki az alfelükbe jól megrakja őket!
Tulajdonképpen ebben mi lehet jó egy férfinak? Az ilyen férfiak hogyan élik meg a szexualitásukat? Közben feláll nekik és elélveznek a szabadon lógó péniszükkel, vagy másként történik meg a dolog?
Tudom, hogy van ez a prosztatás városi legenda, de nekem soha nem tűnt különösebben kellemesnek a prosztata végbélen keresztüli nyomkodása. Mindig úgy gondoltam, hogy az egyetlen igazán kielégítő szexuális élményt csakis a pénisze segítségével érheti el egy férfi!
Leírnátok nekem a lehető legnagyobb részletességgel, hogy hogyan is működik mindez a "teljesen passzív" beállítottságúaknál?
Jogos a kérdés, ha te nem érzed izgatónak. Én annyira fullpasszív vagyok, hogy mindenféle rábeszélés nélkül megdugott egyszer egy passzív srác, valami olyasmi okfejtése volt, hogy annyira minden porcikám passzív, hogy még ő is megkívánt. xD
Nekem ez - mármint a passzívkodás - olyan terep, amiben nagyon magabiztosnak érzem magam, jól rá tudok érezni, mire van szüksége tőlem a másiknak. És szó sincs arról, hogy csak odalököm magam, mint egy darab húst, én is rendesen részt veszek a szexben, sőt, kifejezetten pörgős vagyok. Két dologról szól ez nekem, egyrészt empátiáról, másrészt meg a fizikai élvezetről. Az empátia itt azt jelenti, hogy minden idegszálammal figyelem a másikat, hogy okozhatok neki örömet. A fizikai élvezet részét az előttem szólók elég részletesen leírták. A prosztatám ingerlése eszméletlenül jól esik nekem. Másrészt, ezt nem láttam sehol, lehet, hogy csak az én heppem, de nekem az is jó érzés, mikor érzem, hogy feszül a fenekem, szeretem a határokat feszegetni. Épp ezért alkalmas vagyok lassú, érzéki szeretkezésre is, olyankor a szex érzelmi oldala okozza a nagyobb örömet; meg alkalmas vagyok arra is, hogy úgy elintézzen a másik, hogy a nevemet is elfelejtsem, ilyenkor meg a fizikai élvezetek okoznak nagyobb élvezetet.
Ideális esetben persze nem végletek vannak, hanem a kettő keveredik, egyéjszakás dolgokba bele se vagyok hajlandó menni, szükségem van az érzelmi kapcsolódásra is.
Rendkívül érdekes válaszok érkeztek - köszönöm!
Nyugodtan írjatok még ezzel a témával kapcsolatban, hogy ki és hogyan éli meg ezt a prosztatával kapcsolatos élményt.
Mikor és hogyan fedeztétek fel ezt a lehetőséget?
Milyen gyakran csináljátok?
Egyedül is képesek vagytok így elérni a kiteljesedést?
Milyen segédeszközökkel stimuláljátok magatokat, ha egyedül kell/akarjátok élményhez juttatni magatokat?
Okozott nálatok ez az örömszerzés valamilyen átmeneti vagy tartós egészségügyi problémát?
Én akkor fedeztem fel ezt mikor megvettem az első prosztata masszírozómat. Egy Aneros MGX Syn Trident masszírozó volt az. Már az első használatkor éreztem a különbséget. Annyira megtetszett, hogy úgy döntöttem kipróbálom a többi Anerost is.
Azóta kigyűjtöttem 6 különbőző darabot közülük. A legjobban az Eupho Syn Trident jött be nekem így azt használom a leggyakrabban. A prosztatamasszírozókon kívül még van 3 anal plugom is. Egészen más élményt nyújtanak nekem.
Amint már írtam én már nem szoktam nélkülük maszturbálni. Tehát annyiszor használom őket ahányszor magamhoz akarok nyúlni. Ez nálam heti 2-3 alkalmat jelent.
Nekem még egyik sem okozott egészségügyi problémát, sőt megtudtam, hogy az orvosok bizonyos esetekben még pont, hogy ajánlják is egyes férfiaknak, hogy használjanak ilyen masszírozókat. Az Aneros ráadásul pont a prosztatabetegségek terápiájára fejlesztette ki eredetileg a masszírozóit, csak később kezdték el szexuális segédeszközként terjeszteni.
Abban is van valami, amit az elején írsz. Az én barátomnak 20 centis farka van, elég vastag is. Nekem kifejezetten kellemes már a tudat is, hogy oda fordítom neki a seggem, amire neki jön a szexuális inger, feláll a farka és be akar hatolni. Csupán a puszta gondolat, h egy ilyen farkú pasi bennem akar kielégülni, feldob.
Aztán az általad városi legendának emlegetett prosztataorgazmus egy valós dolog. Ahogy a kemeny farka nyomkodja, egyre jobban kezd egy jó ingerencia végigmenni a testemen, és a nem merev, lógó farkamból egy fél óra után egy hatalmasat spriccelek és egész testemben remegek. Jóval tovább tart, mint egy egyszerű orgazmus amit egy kiveréssel érnék el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!