Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ennyi kép nélküli profil társkeresőn?

Férjek,vőlegények, apukák,nagypapák és mindenki,aki nővel van kapcsolatban, félti a pozícióját,az imázsát - ezek a fantomok.
Illetve akik korban és kinézetben valami elképesztő módon hazudnak magukról.

Szerintem nem szánalmas ha valaki kép nélkül van fent. Nem akarja hogy tudják róla és kész. Az a szánalmas hogy te ítélkezel felettük.
Mindenki szíve joga eldöntse mit oszt meg és mit nem. Ha valakinek nem tetszik akkor nem kell ráírni, de hisztizni és lenézni... Bezzeg gondolom azon ki vagy ha melegséged miatt ítél valaki el. Pedig az nem döntés kérdése, de te gond nélkül ítélkezel mások felett...

Én sem teszek ki arcképet, viszont ha valaki szimpi leírás alapján, és ismerkednék vele akkor képet cserélünk.
Túl sok az ismerős, és a nem teljesen normális, ezen kívül tudok olyanról, hogy munkatárs regisztrált romeora hogy megtudják a kollégájuk meleg-e.

Szerintem a fő ok a bizalmatlanság az idegenekkel szemben, akár baráti kapcsolataikat, akár a munkahelyüket is félthetik. Túl sok a rosszindulatú ember ahhoz, hogy arcképpel szerepeljen valaki egy meleg társkereső oldalon.
Aki megteszi, lelke rajta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!