Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Grindr-en miért ilyen a helyzet?
Először is azt nem értem, hogy miért angolul ír ki mindenki mindent? Magyarországon lévő magyar emberek sem írnak oda 2 magyar mondatot, hogy mit akarnak. Néha azt sem lehet tudni, hogy ki honnan jön.
Nekem nem mindegy, mert csak keveset beszélek külföldiül.
A bunkó és a nagyképű embereket sem értem. Meg azokat sem, akik szinte semmit nem írnak magukról. Se kép, se adat, se semmi. Ők mit szeretnének?
Én régen le tettem róla. Csak a hibátlan pasik mennek ott. Én bizony nem vagyok az...
30f.
Ahogy a 2.írja
Pesten és környékén rengeteg a túrista,
A magyarok meg nem nagyon mernek profilképet kirakni
És találkozni se nagyon
Ők inkább képeket nézegetnek
És cserélgetnek.
Nagyon kevés az a magyar aki tényleg azért van ott ami az oldal valódi célja.
De ez van, ebből lehet válogatni.
Nekem is minden angolul van. Egyrészt a külföldiek miatt, másrészt meg mert sokat utazok.
Social médiákon meg ilyen helyeken szerintem praktikusabb angolul.
18/f
Az összes igaz amit fentebb írnak. Sok kifejezés van amit angolul mindenki ismer, pàr karaterrel letisztàzható és a magyar és a túrista is érti, ha meg magyarul írod ki akkor nem annyira egyértelmű.
Budapesten meg ahogy írtàk feljebb a turistàk is játszanak, sőt ő velük nem fogsz összefutni késöbb munkahelyeden x év múlva.
Ha mint én csak gyors szexet keresel, akkor egyszerűbb így. Attól még magarul beszélünk majd DM-ben (privàt üzenetben) és IRL (élő beszélgetésben is). De ezekkel a szlengekkel könnyebb és egyértelműbb.
Én értem, amit írtatok. Logikus is. De akkor is nonszensz, hogy ha nem tudok eléggé angolul, akkor a magyarokról sem tudom meg, hogy mit akarnak. Vagy kivel. Persze sokan semmit sem írnak ki.
És nem csak a meleg szlengek vannak angolul.
Nekem 2 bajom volt vele:
Vagy gyapjas őstulkok barlangrajzoltak, hogy gyere sz0pni,
vagy az elvárások az egekben, és mindenki Pumped Gabo alkatú csávókat akar cumizni.
Meguntam. 1 jött össze onnan, lett is oda-vissza orál, nagyon jó volt, csak a partner előtte kiverte (alig jött cucc), aztán vagánykodott, hogy meddig bírta.
Gy-M-S megyéből ettől függetlenül persze írhat, akibe tényleg szorult értelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!