Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Került már valaki nagyon megalázó, szubmisszív helyzetbe?
Hogy történt, mi volt az, és hogy tetszett?
19/f
na mi volt az? leírhatod ...
#3 - hát így jártál. és mit tennél mai fejjel?
Én szolgafiú vagyok. És tudni kell rollam,hogy nem vagyok meleg,nem izgat semmilyen szinten. Nem érdekel,hogy milyen lehet stb.
De a dominámat ez nem érdekelte,veréssel kényszeritett,hogy leszopjam a dom barátját.
Persze a kontrol szóval leállithattam volna a dolgot...de ugyan akkor ott volt bennem,hogy miféle szolga az aki ellent mond az úrnőjének...az meg még teljesiti is a kérést ( nyul viszi a vadaszpuskát vagy befőtt teszi el a nagymamát)
Szóval nagyon undurodva megtettem iszonyú megalázónak éreztem,az úrnő és a dom pedig érezettek is velem,hogy ez nagyon megalázó. Az úrnőm azóta is kis faxszoponak szólít.
Érdekes, pedig azt hittem,sok sztorit olvasva,hallva,hogy ma nagy divat a megalázás ,sőt sokan el is várják.
Most akkor mi a helyzet ?
Mondják hogy van az a...
És tényleg igaz
Átéltem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!