Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Vagytok úgy, hogy elméletben...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vagytok úgy, hogy elméletben vágynátok egy társra, romantikára, de amúgy ténylegesen csak nyűgként élnétek meg?

Figyelt kérdés
Főleg amiatt mert magamnak való vagyok.
szept. 15. 08:56
 1/7 anonim ***** válasza:
92%
Igen, előfordul, hogy rám tör a magányosság érzése, és olyankor jó lenne valaki, de egyébként meg kialakult már egy rendszer az életemben, és ha belegondolok és őszinte akarok lenni magamhoz, azon nem szeretnék változtatni, mert így jó nekem. Szóval igen, értem, miről beszélsz.
szept. 15. 08:58
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Bár én hetero nő vagyok…remélem nem gond, hogy így válaszolok. Én is ilyen vagyok. Egyrészről szeretek szerelmes lenni, másrészről viszont nem bírom a párkapcsolati kötöttséget. Akkor kényszeresen minden nap beszélni kell, akár együtt is élni, ami bazinagy kompromisszumkészséget igényel, minden lépésünkről beszámolni, kötelezően jópofizni egymás barátaival/családjával, mikor lehet nem is kedveled őket. Nekem ez marhára nem hiányzik. Most 1 éve van egy “kapcsolatom” egy pasival, akibe én egyébként szerelmes is vagyok, de nem vagyunk hivatalosan együtt, eljárunk programokra, sportolni, nyaralni, jókat szexelünk, segítünk egymásnak bármiben (pl. megcsinálja nálam a pasis feladatokat a lakásban, én meg kivasalom a ruháit vagy ilyesmi), de nem kell “megkötve” érezni magunkat. Nagyon jó ez így nekem. Szerintem amint kimondanánk, hogy járunk, máris megszűnne köztünk ez a harmónia.
szept. 15. 10:33
 3/7 anonim ***** válasza:
Teljesen illik rám a dolog, bár mostanában már egyre ritkábban vágyom rá. Csak néha jön rám az az érzés.
szept. 15. 12:02
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon szeretem a romantikát,a gyengédséget. Öröm lenne egy ilyen barát, vagy társ.

Csak nehéz megtalálni azt, aki így gondolkodik.Inkább ciki ez manapság, ahogy látom :/

szept. 15. 12:53
 5/7 A kérdező kommentje:
köszi a választ eddig mindenkinek, 2-es: valami ilyesmire gondolnék én is, ami túlmutat szexhaverságon, de lenne valakim, akivel elmehetnék nyaralni, néha kimozdulni, kirándulni, éttermezni, de ha másfél hétig csak egy szexre van kedvem, akkor ne legyen belőle dráma.. egy párkapcsolatban úgy érzem túl sok energia menne el azzal, hogy azt ápoljam, agyaljak vajon jó vagyok-e neki, vajon ez amit adok, az neki elegendő-e, a szürke hétköznapokat (amikkel én jól elvagyok..), azt hogy "dobjam fel", ha hazajövök a munkából és nincs kedvem senkihez szólni, akkor őt ne sértsem meg.. ilyesmik, ti amúgy együtt éltek? nekem ez is nagy félelmem..
szept. 15. 13:48
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan emiatt nem akarok én se kapcsolatot! Túl sok energiát vesz el. Mi nem élünk együtt és (egyelőre) nem is akarunk :D
szept. 15. 14:12
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Pedig ha valakit naponta sokszor megölelhetnék, akkor az nemcsak nekem,hanem neki is öröm lenne és feltöltődés. Tudom, hogy sokan vágyunk ilyenre :)

Melegként egy másik meleg ölelésére, viszonzott ölelésére !

# 4

szept. 15. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!