Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szivárvány háttér vagy keret...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szivárvány háttér vagy keret a facén, love is love vagy épp a család az család szövegek hirdetése... Akinél ilyet látunk, az mind homoszexuális?

Figyelt kérdés

Annyi mindenkinél látom. Én nem szólnék bele, ki hogy él és kit mit szeret, ha nem bánt mást vagy nem zavar mást a tevékenységével. De ennyire hirdetni... nem tenném, szóval nem értem ezt a sok embert...

Jó azért nyilván nem mind homo..., de vajon a többségük az?

szept. 13. 16:35
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Az életben annyi dolog van, ami mellett fontos lenne kiãllni, amivel valójában a többség egyet is ért, szó szerint élet+halált is érintő kérdések vagy épp jogok... Mégsem kampányol senki mellette.

Ezzel szemben itt van ez a tök magánügy téma, hogy ki hogyan,mit és kivel csinál a hálószobájában... És ennek ekkora reklámot vernek. Ez szerintem iszonyú gáz.

szept. 14. 08:52
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem áz egyáltalán, amig nem hazasodhatnak, nem fogadhatnak orokbe, es ha kitudodik, veszelyben a munkajuk, stb. A megkulonboztetes, a bantas, az az iszonyu gaz, egy olyan dolog miatt, amirol nem tehetnek. Love is love. 3as kőhetero pasi voltam.
szept. 14. 11:06
 13/14 anonim ***** válasza:
92%
Majd akkor lesz magánügy, ha már ugyanolyan jogok illetik meg őket, mint a heterókat. Ha házasodhatnak, örökbe fogadhatnak. Addig ez nem magánügy. Üdv, egy heteró
szept. 14. 11:27
 14/14 anonim ***** válasza:
87%

Kérdező

Párommal 8éve vagyunk együtt

Kolléganőm 25éves volt szvinger buliba teherbe esett, abortuszról hallani nem akart

Nekünk akart a adni a gyereket

Utána jártunk hogy ez hogy lehetséges, lepepírozni

Jelenlegi Magyar törvények szerint hiába lenne irányított örökbe fogadás, vagy nevünkre vettük volna a gyereket a jutalmunk börtön lett volna.

Így egy idegen heteró pár kapta a gyereket.

szept. 14. 12:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!